• Lebend­ig
    Äldre 16 Nov 08:13
    34780 visningar
    223 svar
    223
    34780

    Umebrudar 2011

    Jag funderar också på hur mycket musik som man kan ha i kyrkan. Vårt dilemma är lite vem som ska sjunga. Min sambo har duktiga sångerskor i släkten och även på min sida har jag vänner som jag gärna skulle se sjunga. Måste man välja? 

  • Lebend­ig
    Äldre 16 Nov 08:16
    #3

    Riff Raff Ruff är rätt bra. Har hört dem en del på Cover club. Men kan tänka mig att de är ganska dyra. Någon som vet?

  • Lebend­ig
    Äldre 19 Nov 10:32
    #9

    Jag undrar lite, ringer man en präst själv och bokar denna, någon som vet?

  • Lebend­ig
    Äldre 24 Nov 19:39
    #33

    Synd bara att för egen del att det är för tidigt att meddela på julkorten i år och för sen tför oss nästa år...

  • Lebend­ig
    Äldre 29 Nov 15:40
    #45

    Det beror lite på hur mycket pengar du har tänkt dig att lägga på håret?

  • Lebend­ig
    Äldre 29 Nov 16:27
    #47

     


    chimille skrev 2010-11-29 15:52:16 följande:
    m och n; Jag vet att BlaBlaBla gör både smink och hår för ett bra pris, de är bra på hår men makeup har jag inte gjort där. Googla så hittar du deras hemsida.En fördel, tycker jag, är att de har olika prisnivåer beroende på hur duktig frisören som arbetar med ditt hår är. De går efter Top Hairstylist, Senior Hairstylist eller Junior Hairstylist, det kan ju vara en bra anvisning när man väljer sin frisör. Själv skulle jag ha kunnat anlita en Junior Hairstylist eftersom jag skall ha en vanlig stram knut och inget superavancerat, det blir ju också billigare än om jag hade valt en Top Hairstylist.Just nu grubblar jag en hel del över informationsbladet. Jag vet inte hur i hela friden det skall se ut och hur jag skall formulera informationen! Det står helt still! Vet ingenstans på nätet som man kan utforma och beställa ett heller, bara inbjudningskort =/ 

    Informationsbladet kan du kanske göra själv? fast det är inte säkert att det blir samma teckensnitt iofs...

  • Lebend­ig
    Äldre 29 Nov 17:43
    #49

    Men hur stort skulle du vilja ha det då? Och vad kommer stå på inbjudan? Informationsbladet tycker itne jag behöver vara allt för mycket. Kanske vägbeskrivning, boendealternativ, barn/inte barn, speciella arrangemang kring festen.


     


    Vad gäller olika fickor, kan man kanske göra tygfickor som man limmar utanpå? Eller går det att limma ihop två olika papper i kanterna. Ett papper som är helt och det andra är skuret som hack i för att få ner ett "kort" genom.

  • Lebend­ig
    Äldre 30 Nov 16:18
    #53

    Jag hoppas att ni blir nöjda med Red and black, ni kan väl meddela oss andra? Men jag blir lite skeptisk också, hur kan det komma sig att hon kan hålla så låga priser när andra är så dyra? I vilket fall så kommer jag nog att behålla min frisör, som också sminkar, eftersom jag har klippt mig hos henne de senaste åtta åren och är en kompis kompis. Vi har redan nu börjat planera uppsättningar och håller på att testa olika färger och klippningar som ska passa den frisyr jag vill ha...

  • Lebend­ig
    Äldre 1 Dec 07:50
    #55

    Intressant! Jag blir ju lite nyfiken på att kolla med henne ändå, även fast jag har bestämt med min frisör.

  • Lebend­ig
    Äldre 3 Dec 20:31
    #68

    Grattis!!

Svar på tråden Umebrudar 2011