• S2011
    Äldre 6 Nov 15:43
    34551 visningar
    21 svar
    21
    34551

    Vad ska stå i inbjudan?

    glöm inte information om barn - får de komma eller inte?


    boendeförslag för tillresande?


    eventuell vägbeskrivning till vigselplats?


    telefon eller mail för o.s.a


    om det är betalbar efter middagen kan detta vara bra att påpeka

  • S2011
    Äldre 9 Nov 11:02
    #9
    chimille skrev 2010-11-08 10:50:01 följande:
      Det skulle jag dock inte skriva på själva inbjudningskortet utan i infobladet.Infobladet rymmer många delar, du kan ju alltid googla och se om det finns några förslag på innehåll som du inte tänkt på, sen så kanske det finns någon layout du kan följa - det tyckte jag var svårt, att veta hur det skulle utformas :)
    vi har ett instickskort i inbjudan som innehåller extra information. och jag räknar faktiskt även det till "inbjudan". stoppar man ner det i kuvertet och skickar iväg det tillsammans med inbjudan så tillhör det inbjudan, tycker jag.

    allt beror väl på hur man utformar just sin egen inbjudan - vissa använder sig av hela A4 med info som bifogas "på sidan om" och en del skriver in en länk till en hemsida.
    för vår del skulle det aldrig fungera med att enbart hänvisa till en webbsida och jag är inte sugen på att hålla ett litet tal till varje gäst som ringer för att osa, därför gjorde vi ett instickskort i vår inbjudan som vi skrivit info på.


    personligen tycker jag också att det känns lite sådär när det kommer ett fint inbjudningskort (som nån lagt ner pengar, tid och energi på) i brevlådan. tillsammans med ett hopviket A4 där man rapar upp allt man inte fick plats med i kortet.. lagom med info och gärna på något sätt infogat i kortet för att behålla lite känsla..

Svar på tråden Vad ska stå i inbjudan?