• Fröken T
    Äldre 8 Nov 12:09
    34420 visningar
    21 svar
    21
    34420

    Vad ska stå i inbjudan?

    Tycker också att det är jättemycket info som ska med! Har därför gjort en webbsajt så själva pappersinbjudan innehåller bara info om att vi gifter oss, datum, tid och sista OSA-dag samt webbadressen.


    På sajten så OSA:r de i ett formulär där de även får kryssa i vad de tror att de kommer att vilja äta och dricka samt fritextfält för att kunna skriva upp allergier och annat.


    (vi kommer att grilla både fisk, kyckling, kött och vegetariskt så bra att veta på ett ungefär vad folk vill ha och när vi ändå gjorde ett formulär så kunde vi lika gärna ta med att folk får kryssa i vad de gärna dricker så att vi får ett bättre hum om hur mycket vi ska köpa av olika dricka)


    Förutom OSA-formulär så har vi info om vigsel + fest, vägbeskrivning med karta, text om brudparet, en sida där vi listar alla som tackat ja tillsammans med bild + beskrivning, kontaktuppgifter till oss och toastmaster, twitterflöde + hashtag, samt en FAQ där man får svar på ALLT som det inte svaras på under de andra flikarna, t ex vad vi önskar oss i bröllopspresent, om barn är välkomna, klädkod. 


    Tycker det är MYCKET bättre än ett infoblad som lätt tappas bort.

  • Fröken T
    Äldre 9 Nov 10:37
    #8
    Anglia skrev 2010-11-08 12:43:00 följande:
      Det är inte så att man kan få se hur sidan ser ut?? =) Gillade det väldigt skarpt med en sån sida och behöver underlag för att presentera för sambon.. =)A
    Sajten är inte publicerad ännu men om du pm:ar mig din mail så kan jag skicka skärmdumpar.
Svar på tråden Vad ska stå i inbjudan?