• Semlor­na
    Äldre 2 Nov 15:22
    4050 visningar
    14 svar
    14
    4050

    Känner mig usel.. Usch! :(

    Att han ser på porr beryder absolut inte att du inte är nog eller duger! Fantiserar inte du emellanåt?

    Din sambo säger att han känner sig stressad och trött, lita på det och försök att inte inbilla dig att det beror på dig. Det blir oftast mycket enklare att känna sig sexig och ha lust om det inte är press eller ledsna känslor inblandade. Försök prata med honom, kanske finns det något han kan göra för att du ska känna dig sexig och något du kan göra för att han ska känna mindre press?

  • Semlor­na
    Äldre 2 Nov 15:39
    #4

     


    Sanna J skrev 2010-11-02 15:34:50 följande:
      Jodå, även jag kollar porr. Så det har jag inga problem med. Känns väl lite extra nu när det är som det är antar jag bara. Om sexlusten inte finns, eller den finns väl, men inte jättemkt eller som innan, men ändå finns det tid för porr o annat. Jag vet att det inte är nått fel egentligen. Men eftersom jag inte kan rå för o ta det personligt, så svider det lite.. Som att JAG inte skulle duga.. :-/  Men sant som du säger, blir nog inte bättre när han känner sig mer pressad. Vet bara inte hur jag "bara ska kunna vara" under denna nedgång.. så ovan vid denna sits.

    Kanske kan ni planera in en porrfilms-kväll i veckan? Eller skicka lite snuskiga sms för att bygga upp stämning inför kvällen? 

    Ibland, när vi har mycket på gång, behövs det lite extra för att få lust och ta oss tid till sex

  • Semlor­na
    Äldre 2 Nov 18:53
    #6

     


    Sanna J skrev 2010-11-02 18:42:32 följande:
    Jag har försökt med både sexiga bilder på mig själv och snusk-sms. Han har lite svårt med just snusk sms - att skriva dom. Men bidlerna var mycket uppskattade. Men ja vet inte.. får väl prata med honom o se vad han säger o vad han behöver och vad jag behöver. Även om ja inte vill ge honom dåligt samvete så kan ja inte gå runt låtsas som ingenting... =/

    Ni behöver ju inte gräva ner er i hur jobbigt det är bara för att ni pratar. Försök se lösningar och hitta nya, roliga sätt att få upp lusten på? Prata om det ni tycker om, det som fungerar.

    Och han behöver ju inte skriva så snuskigt tillbaka, bara han uppskattar sms:en så kan det bli bra resultat ändå :) Ge utan att få helt enkelt

Svar på tråden Känner mig usel.. Usch! :(