• Ocean Bride
    Äldre 2 Nov 14:32
    63315 visningar
    452 svar
    452
    63315

    Vinterbrudar

    Åh vad kul att se ngn mer som är inne på februari!! =)
    Vi hade funderingar på November först, men väger mer åt februari då det nog blir svårt för oss att planera för november..

  • Ocean Bride
    Äldre 2 Nov 14:41
    #3

    Gifter ni er 2011 eller 2012?

    Vi har inte spikat ngt i planeringen än..
    Men vi har skrivit en preliminär inbjudnings lista, 80-85st.
    Fotografering kommer nog vara både inne och ute. Både på dagen och kvällen (ljust och mörkt), vigsel kanske runt 16 tiden för att få kyrkan riktigt mörk så den kan lysas upp av massor levande ljus.. 
    Mörkblå, ljusblå och vit i färger tror vi..
    Vi har pratat på bröllop ganska länge så det är lixom mer att saker och ting ska spikas.. Vi har många ideér och funderingar men inte så mkt bestämt =)

    Vi vet att det i princip kommer storma eller regna så vädret oroar vi oss inte för (som vi ser det en av fördelarna med att gifta oss på vintern - vi behöver inte oroa oss för dåligt väder, vi vet att vi kommer få det hahahaha)....

    Hur långt har ni kommit?

  • Ocean Bride
    Äldre 2 Nov 15:48
    #6

    Skönt att din kära mår bra igen!!

    Murgröna är sååå fint på borden som dekoration! Det kommer vi nog också ha! =)

    Klänningen har axelband, är ganska mkt spets i. Ingen direkt "vinterklänning" om man ser till att den är varm eller så. Tänker som så att festen kommer ju ändå vara inne och det enda man är ute är under en del av fotograferingen (får ha med jacka/kappa) samt när man går till festlokalen, våran ligger också nära.. Men får väl köpa en snyggare kappa eller ngt att ha utan på... I kyrkan kommer det nog inte vara kallt, tror inte man kommer tänka på det iaf =)
    Har varit i kyrkan på vintern förr och då har det aldrig varit kallt så det tror jag inte..

    Vi kommer inte heller bara ha vanliga bröllopsbilder, fotografen är väldigt bra på att variera sig och komma på nya lösningar baserat på hur brudparet är..

    Vad ska ni ha för mat? Buffe, sittande middag?

  • Ocean Bride
    Äldre 4 Nov 17:56
    #20

    Åh kan inte annat än instämma! Vad HÄRLIGT med fler vinterbrudar!

    Och ni som gifter er snart, bara få månader kvar, snälla, hör av er efteråt och berätta om era fantastiska dagar!!!

  • Ocean Bride
    Äldre 7 Nov 11:41
    #41

    Vi kommer nog fotas innan vigsel i dagsljus och efter vigsel i mörker, kan nog bli ganska vackra bilder på olika sätt..

    Jag har alltid vart fast i tanken att han inte ska se mig innan, men vi har gått ifrån det - MEN han kommer inte se mig förän på fotograferingen, (ca 2 timmar innan vigsel). 

    Han har varit med och tyckt till om olika klänningar, så jag vet vad han gillar/inte gillar, men han får nog inte se den det verkligen blir förän vid fotograferingen.... men då har vi ändå haft med varandras synpunkter..  Morgonen spenderas nog med nära vänninor och tärna..

    Jag är också vidskeplig så det skrämmer, men jag tror ändå att man ska följa det som känns rätt för just dig denna dagen - jag ska försöka =) hahah

    Har också funderat över detta med ris o grejer efter kyrkan, tomtebloss är effektfullt!!
    Vi kommer nog pryda hela gången upp till kyrkporten med "marchaller" så kanske ris funkar ändå?! Får gå ut och provkasta en kväll... ahahaha

  • Ocean Bride
    Äldre 9 Nov 12:03
    #64

     


    Ami G skrev 2010-11-09 11:23:32 följande:
       Vad gäller blommor så ska jag ha en brudbukett i bara brudslöja. Har hittat en hel del fina bilder på nätet som jag inspirerades av, så den kommer vara tät bunden (så att den inte ser ut som en kvast!) i samma storlek som en basketboll typ. Hoppas att det blir fint!!   Hur gör ni med hår o smink? Ska ni gå till ngn, eller fixar ni själva?

    Det lät väldigt fint med bara brudslöja, har du någon bild eller länk dit du sett dem?! =)

      
    Hår och smink, har en frisör som ska göra det.
    Men angående smink, använder inte så mkt annars så jag tänkte gå till typ make up store eller liknande och göra en provsminkning,. Oavsett var man går brukar de ta fram färger som passar just dig samt att du får med dig sminket (utan extra kostnad) samt bilder på hur du ska göra just din sminkning..
    Bra förslag om man som jag inte är 100 på det själv och ändå vill ha det där lilla extra.. =)

  • Ocean Bride
    Äldre 9 Nov 13:20
    #68

    Angående sminkning; Har för mig att det kostar runt ca 500 kr och då får man med sig produkterna som används - inom de 500kr.

    Jag tror de skiljer på fest - brud sminkning.. och att brudsminkningen kostar bra mkt mer men att man inte får mer produkter än för ca 500...

    Så då är det ju bättre att göra en festsminkning - och kanske hellre göra 2?!
    Ta med en nära vännina, eller tärnan som kanske är med dig på förmiddagen innan vigseln, så är ni två som sett hur man gör och så kan ni hjälpas åt på stora dagen.. =)

  • Ocean Bride
    Äldre 9 Nov 13:29
    #70

    Förutom Make up store så finna också body shop och Face som gör provsminkningar. Utbudet är ju lite olika beroende på var man bor. Har inte själv gjort provsminkning men en nära vän till mig gjorde det och var supernöjd..

  • Ocean Bride
    Äldre 25 Nov 21:34

    Åh, längtar så till ni som gifter er snart kan få berätta om era härliga dagar!!! Har ju mer än ett år kvar... =)

  • Ocean Bride
    Äldre 30 Nov 21:19

    Har precis bokat flyg o biljetter till bröllopsmässan i Stockholm i januari.. Hoppas på mer inspiration för vinterbröllop.. Andra år brukar de mest ge tips på vår o sommar.. Men nu vet man ju mer vad vi själva är ute efter, tidigare har det mer varit "allmänt" tittande, nu kan vi "söka" mer efter vinterinspiration.. =) Längt!

    Hur går det för er alla med era planeringar, vissa av er har inte så långt kvar.. =)
    Vi planerar för februari 2012, hur långt har ni andra kommit som väntar ca 1 år till? Vi har inte bokat ngt än, planerar och funderar mest på hur vi vill ha det..

Svar på tråden Vinterbrudar