• Ami G
    Äldre 9 Nov 11:23
    63250 visningar
    452 svar
    452
    63250

    Vinterbrudar

    Hej!


    Vilken roligt tråd! Grattis till alla som ska få sin älskling!


    Här är en till som gifter sig i vinter, i december närmare bestämt!


    Vi kommer gifta oss borgerligt och ha middagen på Grand Hotel. Vi kommer ha 40 gäster och allt är mer eller mindre klart!! Så himla skönt. Grand har dessutom varit suveräna, vi har fått en egen projektledare från deras sida som sköter all kontakt m florister, hovmästare+kockar, serveringspersonal, dekoratörer och konditorer - vi mailar bara våra önskemål och de är snabba på att plocka upp bollen + komma med egna förslag. 


     


    Jag såg att ni pratade om det där med jacka vs ingen jacka och jag kommer ha en liten spetsbolero som jag beställde på etsy.com. Den är urfin och klart mkt billigare än om man köper i brudbutik eller hyr, ett tips! Annars ska jag ha en lång, vit chiffongklänning och under den: spanx! Någon mer än jag som kommer ha fläskihållande underkläder?? Min enda fundering är HUR jag ska kunna gå på toaletten under kvällen... Gördeln går upp till underkanten på bhn och sitter som berget, måste få hjälp vid på klädningen att dra upp den hela vägen. Kanske får jag engagera min bästa kompis i ärendet... :P


     


    Vad gäller blommor så ska jag ha en brudbukett i bara brudslöja. Har hittat en hel del fina bilder på nätet som jag inspirerades av, så den kommer vara tät bunden (så att den inte ser ut som en kvast!) i samma storlek som en basketboll typ. Hoppas att det blir fint!!


     


    Hur gör ni med hår o smink? Ska ni gå till ngn, eller fixar ni själva?

  • Ami G
    Äldre 9 Nov 13:00
    #66

    Cuddly: jag hör dig ang komma i formhetsen! jag födde barn för ett halvår sen efter att ha gått upp 38 (!) kg... Nu har jag gått ned 27 av dem, men har ju fortfarande kvar tio kilo... Men jag gör LCHF och går ner varje vecka, har lagt in en extra växel senaste tiden med fler pass på friskis o drar ut vår lilla dotter i vagnen på långkörarpromenader varje dag, hoppas att det kommer ge effekt även om det bara är mindre än en månad kvar nu (iiiihhh!). Min klänning som jag köpte i sep har redan blivit lite stor över bysten (den är axelbandslös) men eftersom jag går ner lite hela tiden så tänker jag vänta in i det längsta med att ta den till skräddaren. Vet dock inte hur lång tid det tar att sy in ett klänningsliv - vet ni?? Döden vore ju att vara ute i så sent läge att jag inte hinner få den till bröllopet!!!


     


    Ocean Bride: jag googlade baby's breath wedding bouqet och fick upp massor i bildsöket, jag tycker om känslan av att de är så skira på ngt sätt, påminnner lite om snö när den är som finast. Samtidigt enkel och romantisk: passar vårt bröllop perfekt som annars blir rätt pampigt iom miljön..


     


    Jag har också tänkt på det där m provsminkning men har nu gett upp den tanken. Vet att jag omöjligen kommer lyckas lika bra som tjejerna på MUS så då skippar jag det hellre helt. Har en kompis som är stylist o hon har tipsat mig lite om bra produkter. Bla Smasbox Primer som man har på fuktighetskrämen, men under foundation - den slätar till och tar bort missgärningar och gör så att sminket sitter som BERGET! den är verkligen hur bra som helst. Finns på Kicks! annars så har jag beställt grejer från ID Bare Mineral och kommer nog öva lite att applicera det. Annars köpa en duo-skugga, med dels en ljusare highlighter och en lite guldigare att lägga på ögonlockens yttre vrå (eller vad man ska säga..). Till det nga lösögonfransar längst ut i vrån, på överfransen (köper på Åhléns, såna där som kommer lösa, alltså inte hela lösögonfransar), en bra vattenfast mascara och ett äppelkindsframkallande rouge. Jag gör alltså sminkningen själv, vill såklart se fin ut men tänker att jag ju går på fest och vågar gå utanför dörren varje dag utan att ha blivit makead av ett proffs, så då tänker jag att det borde gå bra på bröllopet också, framför allt med bra produkter som håller hela dan...

  • Ami G
    Äldre 15 Nov 14:05

    Cuddly: länkarna verkade inte fungera, för mig iaf! gör gärna ett nytt försök!!


     


    jag lägger till mig på listan:


    Sockersmulan, Lund - December 2010


    Ami G - 11 december 2010


    Liiine89 - 11 December 2010
    Lisa Maria, Uppsala – 18 December 2010
    Lindahl-31 december 2010
    Yvis-31 december 2010
    Min tur2010(fast det blev 2011...) - stockholm 5 jan 2011
    ALLIMA - Luleå 8 januari 2011
    Trucker, Hässleholm - 15 Januari 2011
    Silver lining, "Stockholm" - 29 Januari 2011
    Brudförförstagånge, Jönköping - 29 Januari 2011
    Wonderfulsord - Sjövik, Göteborg 29 Januari 2011
    heajhm - Jönköping - 5 Februari 2011
    Chex, Älvsborgs fästning - 12 Februari 2011
    Jojsan80, Värnamo - 12 Februari 2011
    Uppochhoppa - 12 Februari 2011
    MsRW, Örebro - 12 februari 2011
    elisabettan - Iskyrkan Jukkasjärvi, 1 mars 2011
    Majaochputte - Januari 2012
    Wintercandles, Göteborg - Januari 2012
    Ocean bride - Februari
    Cuddly, Umeå - Februari 2012

  • Ami G
    Äldre 16 Nov 23:26

    Cuddly: jag tyckte också att nr 2 var finast!


     


    ...nu är det nästan bara 3 veckor kvar för vår del, känns underbart och jättespännande! ska hämta våra ringar på fredag hos graveraren och nästnästa vecka träffar vi vigselförrättaren o planerar hur vigseln ska gå till, ska bli jätteintressant att höra om vigselförrättaren har nga förslag. vi har trots allt aldrig gift oss förrut, men han har vigt väldigt många.


     


    jag kanske har frågat förrut, eller om ni sagt det, sorry isf (har en förkyld 7-månaders här hemma som omöjliggör all typ av närminne...) ska ni gifta er borgerligt eller religiöst?

  • Ami G
    Äldre 17 Nov 18:47

    min tur 2010: vi gifter oss och har festen på grand hotel i stockholm. de har fantastiska festvåningar (riktiga paradvåningar som går i fil!) som man kan hålla kalas i. vi kommer ha vigseln i ett rum, brudskål i ett annat och middagen i ett tredje. grand fixar allt, vi har bara pratat m vår koordinator om hur vi vill ha det. urlyxigt och jätteskönt!

  • Ami G
    Äldre 6 Dec 20:24

    Lolloo: jag köpte min via etsy.com! gick superfort och extremt smidigt!


     


    ...nu är det bara fem dar kvar för vår del. känns stort och pirrigt!


    <3

Svar på tråden Vinterbrudar