• Lisa Maria
    Äldre 2 Nov 15:56
    63844 visningar
    452 svar
    452
    63844

    Vinterbrudar

    18:e december är vårt datum. Vi kommer att ha buffé, eftersom vi har ett litet bröllop och mycket barn. Då passar det att få gå upp och röra sig mycket.

  • Lisa Maria
    Äldre 6 Nov 10:05
    #35

    @font-face { font-family: "Cambria"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }


    Sockersmulan, Lund - December 2010
    Liiine89 - 11 December 2010
    Trucker, Hässleholm - 15 Januari 2011


    Lisa Maria, Uppsala – 18 December 2010
    Silver lining, "Stockholm" - 29 Januari 2011
    Brudförförstagången - 29 Januari 2011
    Wonderfulsord - Sjövik, Göteborg  29 Januari 2011
    Chex, Älvsborgs fästning - 12 Februari 2011
    Jojsan80 - Februari 2011
    Uppochhoppa - 12 Februari 2011


    Ocean bride - Februari
    Cuddly, Umeå - Februari 2012


     


    Nu är även jag inlagd på listan.


    Ska gästerna kasta ris på er utanför kyrkan??? Det är ju ganska mörkt då man går ut. Jag funderar på om de kanske ska stå med (långa) tomtebloss, då vi kommer ut. Det tror jag kan vara ganska effektfullt...

  • Lisa Maria
    Äldre 6 Nov 10:06
    #36

    Oj, vad konstigt det blev på mitt inlägg. Det var inte riktigt meningen...

  • Lisa Maria
    Äldre 9 Nov 21:23
    #71

    Det finns stora tomtebloss som brinner i tre minuter. Men än har jag inte hittat på dem. Hoppas att de kommer snart, nu när de börjar plocka fram julsakerna i affärerna. Är det någon som får tag i dem, så hojta gärna till!


     

  • Lisa Maria
    Äldre 12 Nov 20:05
    #97
    Brudförförstagången skrev 2010-11-11 18:07:42 följande:
      Hejsan hoppsan vad bra pris =) grattis till dig!elisabettan: ja du har rätt i det. Det är bara jag som är osäker med hans familj då jag inte känt dem mer än 1,5 år. Har gått snabbt för mig och min sambo vad gäller samboskap och sen bröllopet *haha* ska prata med min blivande svägerska.Vad skönt det var att hitta denna tråden, har spejat runt massor i trådar här på bröllopstorget men inte hittat ngn som man kunde hoppa in i. Känns bra med stöd inför den stora dagen!Nu börjar nervositeten sätta in för den 22/11 går vårt osa-datum ut och då kan man ta itu med bordsplacering och kan komma längre med bröllopsplanerna. Börjar dock bli smått stressad då jag inte har ngn fotograf, frisör och sminkös ännu *suck*. Vi kommer förmodligen bli runt 95 gäster totalt, vad gäller mat så står vi och väljer mellan kalv eller vildsvin. Är ni anra förväntansfulla och lugna eller börjar ni känna av bröllopsnerverna?
    Mina nerver börjar ligga på utsidan, tror jag. Jobbar jättemycket nu, men det lugnar nog ner sig om en vecka. Jobbar jag inte, så tänker jag på bröllopet.

    Det närmar sig med stormsteg... Den 18 december gäller det! Hur ska vi hinna allt, hur ska det gå....

  • Lisa Maria
    Äldre 13 Nov 22:53

    Jag behöver oxå hjälp med skor! Vad ska ni andra vinterbrudar ha? Stövlar, pumps eller sandaler? Vilken färg??

  • Lisa Maria
    Äldre 15 Nov 17:10

    Stora tomtebloss-jakten är i full gång!!! De finns inte på Rusta, Där var jag igår. Tänkte börja ringa runt lite. Är det någon som har sett några????

  • Lisa Maria
    Äldre 16 Nov 20:52
    elisabettan skrev 2010-11-15 22:51:55 följande:
    Nu är skorna beställda! Är så glad! Nu är det ju bara att hålla tummarna att jag kan ha dem också!www.uggaustralia.com/ProductDetails.aspx
    Kul! Dom är jättesnygga!!!
  • Lisa Maria
    Äldre 17 Nov 09:59

    Jag håller med Ami G och chex. Nummer två är mest i min smak.


    Vi ska gifta oss relgiöst i lyrkan. Inte för att vi är speciellt- eller över huvud taget religiösa någon av oss, men det är ju så vackert i kyrkan!! Finns det någon vackrare plats, där akustiken är fantastisk, lugnet är slående och all historia tecknas på fönster och väggar! Tänk, så många som har gift sig där tidigare. Och nu är det vår tur!!!!


     

  • Lisa Maria
    Äldre 17 Nov 20:54

    Det är sånadär långa tomtebloss, som brinner i ca tre minuter. Tänkte ha det istället för riskastning, eftersom det är mörkt då vi kommer ut ur kyrkan. Eller så ska man ha både och...

  • Lisa Maria
    Äldre 23 Nov 20:40
    elisabettan skrev 2010-11-23 17:45:32 följande:
    Hej tjejer!Hur går det med allt? Något nytt att dela med er av? Jag har kommit fram till att mina lyxiga Ugg´s som jag importerade från USA är för små. Måste sälja dem och köpa nya. Vet inte om jag ska lägga ut dem på blocket, kanske här?
    Vad tråkigt med skorna!!! Dom som var så snygga! Ska du beställa en större storlek? Själv har jag just köpt mig ett par snygga ljust beige-rosa pumps. Jag tror jag struntar i ljusa vinterskor. Fotografen får väl se till att inte knäppa på mina fötter...

    Jag har däremot köpt mig en ljusgrå lådsas-päls(som inte alls ser ut som en päls, men jag vet inte hur jag ska förklara materialet annars.) Den blir jätehärlig till brudklänningen!


    Min blivande man har gått ner några kilo i vikt och blivit superfit. Skitsnyggt, men inte i den kostymen som han tänkte ha, så imorgon får han åka och köpa sig en ny...


    Vår bröllopsresa är så gott som färdigplanerad och jag har börjat stryka sommarkläderna.


    Vi hade en planeringssöndag utan barn, så för tillfället känns allt under kontroll.Tomteblossen är dock inte funna än. Ett himla tjat är det, men hjälp mig gärna att leta!!!


    Vår präst har inte hört av sig än, men i morgon ska jag träffa kantorn. Då kanske jag stöter på prällen också. Vad sägs om Barry White med You're my first, the last, my everything som utgångsmarsch? Vi har ju trots allt varit tillsammans i hela vårt vuxna liv. (19 år, helt galet att vi inte är gifta än, jag vet)


    Nej, nu blev jag pirrig och nervös igen!!!

  • Lisa Maria
    Äldre 24 Nov 22:28
    jojsan80 skrev 2010-11-23 22:38:26 följande:
    Hallå alla tomteblossletare! :) jag var i Ullared igår och köpte stora bloss där 5-pack för 14,95 :-, idag när jag var och handlade på citygross hade de dem där oxå 5-pack för 29,50 :-jag köpte 4  st 5-pack, tror att det blir tillräckligt :)
    Tack, jojsan80! Imorrn drar jag till Citygross!!! Hoppas jag inte blåser bort i snöstormen!!!
  • Lisa Maria
    Äldre 29 Nov 21:04
    Cuddly skrev 2010-11-26 12:14:40 följande:
    Kolla in de här skorna. Visst är de super snygga!!!images1.brandos.se/sv/2/24015/24015-b.jpg
    De är riktigt snygga, faktiskt! Jag har varit och provat dem, men ställde tillbaka, eftersom jag köpte mina bröllopspumps då. Det kändes för dyrt. Men nu har jag ju väntat ett par veckor, så nu känns det lite bättre....
  • Lisa Maria
    Äldre 3 Dec 22:27

    Två veckor kvar!!! Idag har vi träffat prästen. 2 timmar i kyrkan. Även kantorn var där och spelade medan vi pratade. Vilken underbar känsla det var att bara sitta och prata om oss och vår stora dag!!!! Så var man ännu lite kärare!!!!

  • Lisa Maria
    Äldre 4 Dec 15:53

    Nu har jag köpt de där stövlarna som du, Cuddly också hade tittat på. Skitsnygga under fotograferingen och även efter bröllopet!!!


    Vår största orosmoment har varit fotografen, som vi bara har skjutut framför oss. Nu är det bokat! 3000:- för 1 timmes fotografering innan vigseln. Det passar oss perfekt! Därefter tar familjen vid.


    Nu är det bara två veckor kvar. Allt börjar falla på plats. En sak har vi kvar. Tårtan! Vad ska ni andra ha? Är tacksam för ett snabbt svar!!! Från er alla!!!!

  • Lisa Maria
    Äldre 10 Dec 19:35

    Vi har nu beställt tårta!!! Skönt. Det är ju bara 8 dagar kvar.....
    Vår tårta är med vit marsipan. Jag får berätta  om en dryg vecka hur vit den är, för då vet jag...

    Jag är superförkyld!!! Har bastat massvis senaste veckan. Vissa säger att det är jättebra mot förkylning, andra säger tvärtom. Nu testar jag i alla fall. Men jag har ju en dryg vecka på mig att bli frisk... Dagen efter åker vi till Florida. Det sklle vara tråkigt med bihålsinflammation då...

Svar på tråden Vinterbrudar