• MiaAnd
    Äldre 23 May 19:58
    22751 visningar
    106 svar
    106
    22751

    16 juli 2011

    Vi har också problem med vigselmusiken. Börjar bli lite otålig. Vill bara att allt ska vara bokat och klart så man kan släppa det. Men förhoppningsvis har det löst sig snart. Vi har lite speciella låtönskemål som ställer till det. 

    Vi har bokat träff med vår vigselförrättare den 15 juni.  Ska bli spännande att träffa honom!

    För övrigt så jobbar guldsmeden just nu för fullt med våra vigselringar. Är så spänd på resultatet! 

    I helgen provlagade och provåt vi maten. Det var bra, för då märkte man vad som funkar och vad som behöver förbättras. Kristihimmelfärdshelgen blir det nog att jaga kostym till BM. Så lite händer det allt, fast det inte alltid känns så... :)

  • MiaAnd
    Äldre 23 May 20:35
    #55

    Kul att man kan hjälpa till! :) Det är min intelligenta blivande make som gjort beräkningarna. :) 

    Jag beslutade mig för ett tag sen att göra buketten själv, men undrar ibland om jag tagit mig vatten över huvudet när jag ser alla andras superfina buketter. 

  • MiaAnd
    Äldre 23 May 21:42
    #57

    Välkommen! Var gifter ni er?

  • MiaAnd
    Äldre 24 May 17:33
    #61

    Oj, vilket ståhej med inbjudningarna! 

  • MiaAnd
    Äldre 1 Jun 12:38
    #65

    Äntligen ser det ut att lösa sig med vigselmusik för oss. *pustar ut* Och en kollega till mig verkar kunna ordna bil som vi kan åka i. Guldsmeden jobbar för fullt med ringarna och imorgon ska vi börja kolla kostym till BM. BMs mamma har fått i uppdrag att göra placeringskorten (stenar med namn på). Hon skickade bild igår och då hade hon redan gjort 42 st på bara några dagar! De blev jättefina! Blev så glad! :)

  • MiaAnd
    Äldre 3 Jun 09:11
    #71

    Vi ska också träffa vigselförrättaren om knappt två veckor. Man känner att det börjar dra ihop sig nu. Vi köpte kostym till BM igår. Han kommer bli så fin! :) Blev en svart från Brothers och en kritsstrecksrandig väst. Blir supersnyggt när han tar av sig kavajen sen! Sen ska vi bara jaga kravatt och skor till honom. Skor bävar jag för, för han har jättesvårt att hitta skor som sitter bra. Blir nog många timmar i affärrer innan det är klart...

    På måndag ska vi få komma till guldsmeden och titta hur långt hon kommit med ringarna. :) Och äntligen få tillbaka förlovningsringarna. Känns lite naket på fingret...

    Håller tummarna att silkespapperet jag beställt ska komma idag så vi kan börja göra lyktorna vi ska ha i festlokalen. Sen är det väl bara att börja pyssla med gästpresentationer till festhäftet och bordsplacering. OSA går ut på söndag.

    Magiska16juli: Låter jättemysigt att ha en fin tgård att gifta sig på! Vi gifter oss i en kyrkoruin. :)  Hoppas innerligt på bra väder.

  • MiaAnd
    Äldre 13 Jun 12:28
    #76
    AoH skrev 2011-06-10 08:04:57 följande:
    låter spännande med egna lyktor! Hur ska de se ut?

    Vi gifter oss också den 16e. Drömmer om det varje natt nu det senaste :) vi var på ett superfint bröllop förra helgen så man känner pressen! 
    Kan skicka en bild sen. :) Vi har inte kommit igång med det än. Blev lite annat pyssel den helgen istället och denna helg har vi firat student och jag har blivit hippad! 

    I övrigt ska vi
    finjustera bordsplaceringen. ringarna är inte klara än, men på gång iaf.   välja blommor till dekoration baka bröd och några fler pajer göra resten av maten (görs dagen före) träffa vigselförrättaren (onsdag) köpa kravatt till BM stryka och klippa till banden till festhäften o servetter beställa tårta och säkert en del annat småpyssel
    Festhäftet fixar vårt toastpar. Faktiskt väldigt skönt att inte behöva tänka på det. Jag tycker att sånt är kul, men just nu räcker inte energin åt till allt som ska göras, så det är skönt att man kan få lite hjälp. 
  • MiaAnd
    Äldre 16 Jun 11:39
    #78

    Vi ska ha ronja-låten som ingång. Tycker det passar bra i ruinen vi ska gifta oss i. Blev mycket mer påtagligt när man träffat vigselförrättaren. Plötsligt såg man vigseln framför sig på ett helt annat sätt. Han var iaf jättetrevlig och det känns tryggt att han ska viga oss. 

    I helgen ska vi försöka ta oss i kragen och börja med lyktorna. Inte långt kvar nu ju! :-S
     

  • MiaAnd
    Äldre 28 Jun 22:06
    #88

    Har just fått veta att våra ringar är klara! Så spänd på resultatet! Börjar kännas lite pirrigt nu när det inte är så långt kvar. Blivande mannen ska "kidnappas" i helgen. :) känns som det är mycket småpyssel kvar som kommerr ta längre tid än man tror.

  • MiaAnd
    Äldre 4 Jul 16:24
    #90

    Klart att nånting ska strula så här på slutet. Visade sig att våra ringar inte alls var klara. Hon hade varken putsat eller graverat dem och så har hon mage att säga att hon tänker åka på semester i 3 veckor!! Vi gifter oss ju för sjutton om mindre än två veckor!! Hur f-n tänker hon?? Efter många turer hit och dit ska vi iallafall få komma och hämta dem på onsdag och då ska de tydligen vara graverade också. Suck. Jag är jättebesviken och nervös att vi inte ska hinna få ringarna i tid. Tänk om vi inte blir helt nöjda då? När ska hon hinna fixa det då? En riktig tidsoptimist är vad hon är. Grrr... Och så säger hon att hon trodde vi var överens om att det var sista dagen. Hon har inte sagt ett ljud om det. Och hon var ju inte ens klar då. Hoppas ringarna är fina åtminstone!

    Försöker mitt i allt detta planera en möhippa för en kompis och det är helt omöjligt att få till och tiden bara rinner iväg. Hon jobbar nästan varje helg och när hon är ledig då är det nån annan som har planerat nåt, osv. Verkar dessutom som att det hänger på mig om det ska hända nåt överhuvudtaget. Snart skiter jag i alltihop känns det som.

    Så, nu har jag fått skriva av mig lite. Hoppas ni orkar lyssna på mitt gnäll idag...

  • MiaAnd
    Äldre 11 Jul 12:42
    #97

    Vi har äntligen fått hämta våra ringar. Känns skönt, men de är inte graverade än.  Får se om vi hinner göra det under veckan eller om vi får göra det efteråt.
    Idag ska jag rulla servetter och knyta band runt så det är klart när vi kommer till festlokalen och ska duka.
    Fortsätter kämpa med lyktorna till festen också. Har gjort ca 2/3 delar.
    Så här kommer de se ut, i tre olika lila nyanser:



    Det kommer bli 50-60 lyktor som vi kommer hänga i taket. Tror det kan bli läckert.
  • MiaAnd
    Äldre 13 Jul 15:12

    Vi har varit och handlat idag. Två fulla kundvagnar. Fick faktiskt plats med allt i kylskåpet också, men nu är det fullt kan jag lova.

  • MiaAnd
    Äldre 9 Aug 12:10

    Va?? Låter ju inte klokt! 

    Vi hade en helt fantastisk bröllopsdag! Både vigsel och fest blev jättelyckade och alla gäster var jättenöjda. Kunde inte ha blivit bättre! Och att vara gift känns helt underbart! Det blev som en nytändning. :)

    Hoppas att ni andra hade en lika fin dag! 

Svar på tråden 16 juli 2011