• MiaAnd
  Äldre 7 apr 12:17
  18520 visningar
  106 svar
  Inlägg från MiaAnd Visa alla inlägg
  106
  18520

  16 juli 2011

  Hej! Jag hakar på här! Har saknat en sån här tråd, men nu fick jag veta att det finns en. :) 
  Vi gifter oss i Sigtuna i St Pers kyrkoruin. Festlokal är bokad (Odensala bygdegård).
  Inbjudningar skickade och OSA satt till 5 juni. Toastpar är utsett och de får ta hand om anmälningarna.
  Jag har bokat frisör, smink och köpt klänning, skor, tiara och det mesta av underkläderna.  
  Det som känns mest akut nu är kolla på ringar och kläder till BM.  

 • MiaAnd
  Äldre 11 apr 12:17
  #35

  Vi var och kollade ringar i helgen. Blir tokig, alla guldsmeder säger olika saker och dessutom säger de tvärtemot varandra. Men vi fick iallafall några bra idéer som vi kan spinna vidare på. Sen ska man välja vilken man ska gå till också...

 • MiaAnd
  Äldre 18 apr 12:38
  #37

  Jag skulle vilja sjunga nåt för min blivande! Sjunger också hyfsat, men är precis som du orolig att känslorna ska svalla över. Vet inte vad jag vill sjunga än. Tipsa gärna om någon lämplig kärlekssång! :) Vill ju ha något med passande text, som en kärleksförklaring. 

  En dikt är ju också fint! Går säkert att hitta en del fina dikter här på BT. Har du ingen tärna som kan hjälpa dig lite? Var ska ni gifta er Aasa81? 

 • MiaAnd
  Äldre 19 apr 20:00
  #40

  Har bokat hotell till bröllopsnatten idag! :) Bröllopsresan är redan bokad och klar sen en tid tillbaka. 

  Tror att vi äntigen börjar närma oss ett beslut vad gäller ringarna. Inväntar just nu lite prisuppgifter från den smed vi troligen kommer att anlita. Sen är det bara att beställa. Har lite ångest över detta med ringarna. Är rädd att jag inte ska bli nöjd när de är klara. Vad gör man då liksom? Vi har ett par ärvda ringar som ska göras om så det är inte bara att beställa nya om det inte blir bra... :P 

  Vad har ni för härliga gäster som tackar ja direkt? Våra tar väldigt god tid på sig... Vi skickade iofs ut inbjudningarna väldigt tidigt  också. Ramlar väl in en hel drös i sista stund kan jag tro. 

  I helgen bär det av till Tyskland för inköp av alkohol! :) 

 • MiaAnd
  Äldre 2 maj 08:03
  #42

  Det gick jättebra i Tyskland! Fyndade en del sån där öl som de tappat och säljer billigare. De flesta var i mycket bra skick ändå. Tror vi fick slänga totalt 15 burkar och då hade vi över 25 plattor med oss hem... Det är ju ölen som är billig. Resten är bara något billigare. Vin kan va ganska billigt om man köper rätt sort. Spriten beror också på vad man köper. Det är min blivande som räknat på det där (jag hoppas att han räknat rätt...) :) Kan skicka över en uträkning om du vill? Inboxa din mejladress bara. 

 • MiaAnd
  Äldre 4 maj 17:48
  #45

  Vi har ca 60 gäster. 

 • MiaAnd
  Äldre 5 maj 11:55
  #46

  Idag ska vi beställa våra ringar! :D

  Och vi har äntligen fått bekräftat från hon som vi tillfrågat att sköta kök och bar på festen att hon kommer kunna hjälpa oss. Känns såå skönt! 

  Gjorde även provuppsättning med min frisörska i tisdags och det kändes bra, så nu kan jag andas ut lite iaf. :) 

 • MiaAnd
  Äldre 7 maj 22:10
  #47

  Fortsätter med glada nyheter: Köpte halsbandet jag ska ha på den stora dagen igår. Har tittat på det förut, men avvaktat lite eftersom det är ett tag kvar. Nu råkade jag gå förbi butiken och såg att det var rea och vad hittar jag på rean om inte "mitt" halsband! Jag tog det som ett tecken och köpte det. Nu ska jag bara hitta matchande örhängen. :)

 • MiaAnd
  Äldre 12 maj 11:37
  #48

  Tycker det har blivit lite stiltje i den här tråden... Hur går det för alla med planeringen?

 • MiaAnd
  Äldre 12 maj 21:39
  #50

  Jag är också pysslig av mig, men försöker vara realistisk och inte dra igång för stora projekt som ökar på stressen ännu mer. Min blivande är bra på att dra i nödbromsen. :) 

  Va långt ni har kommit! Det känns som vi har massor kvar att göra. Men inte så mycket som kan göras just nu. Känns som det kommer bli mycket att göra på slutet. Blir skönt när alla osat och man kan börja på allvar med bordsplacering och andra detaljer.  

Svar på tråden 16 juli 2011
Logga in
Bli medlem