• tecnof­reakz
  Äldre 25 dec 09:32
  18525 visningar
  106 svar
  Inlägg från tecnofreakz Visa alla inlägg
  106
  18525

  16 juli 2011

  Verkar bli 16/ 7 för oss med, vår första tanke var pingsten 2011 men fick aldrig offerten som utlovades från en specifik lokal så när vi väl släppte tanken på lokalen fanns inte någon annan lokal som vi kunde tänka oss det datumet
  Det  som fanns var  tre helger i juli, i en vacker lokal vid havet, alla veckor naturligtvis semester veckor så nu brinner det i knutarna för att få ihop inbjudningar å allt runt omkring så inte allt för många av gästerna bokat in något annat just helgen v 28....

 • tecnof­reakz
  Äldre 4 jan 20:14
  #11

  Nu var det bestämt 16:e blir det Glad
  lokal, vigselförrättare och band är bokade, diskussioner pågår med cateringfirma och inbjudningskorten håller på att skissas på. den värsta stressen har släppt i och med att datumet är bestämt och nu har man ett mål att jobba mot. första anhalten mot målet är att få ut inbjudningarna innan mitten av februari och att gå på bröllopsmässan i göteborg.
  kul att höra hur det går för er andra

 • tecnof­reakz
  Äldre 3 feb 20:25
  #22

  Åhhhhi helgen är det bröllopsmässa där vi hoppas få mycket inspiration likväl
  som spanat in fotograf, klänning, tårta och frisyrer.

  vi känner oxå att vi har det under kontroll, lmen ängtar tills att få stå som brud =)

 • tecnof­reakz
  Äldre 28 maj 15:00
  #64

  Idag kidnappades  min blivande på svensexa känns verkligen som att det snart är dags nu.
  Annars är det två steg fram och ett bak just nu, då man fått planera om i bordsplacering då gäster fått förhinder, bandet inte är som vi förväntat oss, jagar febrilt lite annorlunda dans musik.
  men är ju trots allt ett tag kvar innan allt skall vara färdigt så det gäller att hålla huvudert högt och kämpa på med planeringen

 • tecnof­reakz
  Äldre 2 jun 08:51
  #68

  metoyou: jodå han va nöjd hade varit en del överraskningar och han förväntade sig inte att det skulle ske då. han var lite lätt bakis när han kom hem dagen efter precis som det skall vara =)
  vi hoppas oxå att det ordnar sig med band, många som har semester bara =( 

  bara sex veckor kvar nu som sagt, härligt!

 • tecnof­reakz
  Äldre 21 jun 20:31
  #84

  suck blir så trött på alla "goda" råd, är väl mitt bröllop och jag får väl göra som jag vill och inte som anhöriga tycker.

 • tecnof­reakz
  Äldre 28 jun 20:16
  #87

  Ja det närmar sig med stormsteg, och det mesta är under kontroll men precis som magiska... känns listan över att görra saker ännu allt för lång, som festprogramm, göra bordspaceringskorten klart, träffa förättaren m.m.

 • tecnof­reakz
  Äldre 4 jul 21:35
  #91
  MiaAnd skrev 2011-07-04 16:24:47 följande:
  Klart att nånting ska strula så här på slutet. Visade sig att våra ringar inte alls var klara. Hon hade varken putsat eller graverat dem och så har hon mage att säga att hon tänker åka på semester i 3 veckor!! Vi gifter oss ju för sjutton om mindre än två veckor!! Hur f-n tänker hon?? Efter många turer hit och dit ska vi iallafall få komma och hämta dem på onsdag och då ska de tydligen vara graverade också. Suck. Jag är jättebesviken och nervös att vi inte ska hinna få ringarna i tid. Tänk om vi inte blir helt nöjda då? När ska hon hinna fixa det då? En riktig tidsoptimist är vad hon är. Grrr... Och så säger hon att hon trodde vi var överens om att det var sista dagen. Hon har inte sagt ett ljud om det. Och hon var ju inte ens klar då. Hoppas ringarna är fina åtminstone!

  Försöker mitt i allt detta planera en möhippa för en kompis och det är helt omöjligt att få till och tiden bara rinner iväg. Hon jobbar nästan varje helg och när hon är ledig då är det nån annan som har planerat nåt, osv. Verkar dessutom som att det hänger på mig om det ska hända nåt överhuvudtaget. Snart skiter jag i alltihop känns det som.

  Så, nu har jag fått skriva av mig lite. Hoppas ni orkar lyssna på mitt gnäll idag...
  fy vad tråkigt, var samma för mig med guldsmeden fick gå flera vänder dit å förklara å påtala saker de glömt som gravering men tillslut blev den som jag tänkt mig. Hoppas era ringar blir det med. håller tummarna för er
 • tecnof­reakz
  Äldre 13 jul 22:06

  spänd förväntan här inför lördag, håller på med de sista små detaljerna som ger festen det lilla extra.
  imorgon skall vi få nyckeln till festlokalen och börja fixa den så smått :)
  makeovern med sig själv är i stort sätt färdig, va riktigt gott attbli ompysslad
  längtar såååå till lördag

 • tecnof­reakz
  Äldre 15 jul 09:06

  Lycka till imorgon tjejer och grattis i förskott :)

Svar på tråden 16 juli 2011
Logga in
Bli medlem