• TheJoh­anna
  Äldre 28 okt 16:09
  16948 visningar
  106 svar
  Inlägg från TheJohanna Visa alla inlägg
  106
  16948

  16 juli 2011

  Härligt med en ny tråd. Vi har bokat kyrka och lokal och tänkte skicka ut inbjudningarna i jan eller möjligen feb typ.. De som vi pratat med tyckte att mars var alldeles för sent, men då ska vi gifta oss på Öland medan de flesta av våra gäster bor på västkusten eller i Skåne, så det är ju lite att ordna med boende och sådär.


  Klänningen har jag redan köpt (hittade den på rea) och skor har jag börjat titta på..


  Just nu sitter jag och tittar på olika boendealternativ för oss på bröllopsnatten. Vi får inte vara för långt bort från där festen är eftersom vi ska tillbaka till platsen dagen efter.. Men det är lite klurigt, å ena sidan kommer man ju komma till hotellet (eller vad det blir) sent och dessutom kommer vi dra därifrån rätt tidigt så vi kommer ju liksom inte utnyttja det så jättemycket... samtidigt är det kul om det känns fint och lite lyxigt.. Men det är svårt att veta vad man ska lägga pengar på...

 • TheJoh­anna
  Äldre 31 jan 13:30
  #18

  Vi tänkte skicka ut inbjudningarna om någon vecka... Har inte skickat några save-the-date-kort men däremot sagt till rätt många muntligt.. Hur ligger ni andra till med inbjudningarna?

 • TheJoh­anna
  Äldre 15 feb 07:42
  #25
  Aasa81 skrev 2011-02-15 00:04:22 följande:
  Känns som att man har börjat få koll på det mesta i bokningsväg...eller har man det inte?!Glad
  Kvar är:
  - Frisör, make-up & naglar
  - Transport brudpar
  - Solist i kyrkan
  - Hindersprövning & namnändring (men det kan man ju vänta med 1-2 månader till:)
  - Fest- & vigselprogram
  - Diverse inköp
  - Brudgummens kläder

  Jag vet inte om jag glömt bort nått, men det känns iaf som det aldrig tar slut på saker att ordna...

  Hur går det för er nu?!?
  Inbjudningskorten är skickade och ett fåtal har börjat lämna osa. Vi filar på önskelistan och jag har börjat leta eter noter till de sånger som vår solist ska sjunga i kyrkan. Det är min syster så jag behöver inte boka eller så Klänningen har jag men den måste läggas upp och det tänkte jag nog itne göra förrän det verkligen närmar sig.. maj kanske... Skor blir nog lättare att hitta när mer sommarskorna kommer ut i affärerna. En spetsbolero letar jag efter redan nu... Tycker det är svårt att handla på nätet men jag vet inte var jag skulle kolla annars...
 • TheJoh­anna
  Äldre 4 apr 15:23
  #28

  Ja, nu har det varit dött här ett tag...

  Jag beställde ett par skor igår som jag hoppas kunna ha.. de borde komma i veckan. Sen tänkte jag faktiskt idag ta på klänningen för att prova med lite smycken som jag har hemma.. Hade velat utgå från ett guldhalsband som jag redan har och använder ibland både till vardags och fest för att det känns så "jag". Om det passar så tänkte jag nog utgå från det när jag letar örhängen.

  Nästa större sak att ta itu med blir nog brudgummens kläder.

  Svaren har börjat trilla in också.. Fast de flesta har nog inte lämnat besked än...

 • TheJoh­anna
  Äldre 7 apr 15:53
  #32

  Oj, att det var jämnt nedräkningsdatum hade jag inte koll på! Roligt!

Svar på tråden 16 juli 2011
Logga in
Bli medlem