• emmybl­ue
    Äldre 25 Oct 16:11
    22911 visningar
    106 svar
    106
    22911

    16 juli 2011

    Tänkte se om det var någon mer som ska gifta sig den 16 juli 2011. Hittat flera trådar med andra datum ;) 


    Har idag preliminärbokat lokal och fick höra att jag är för lugn med planeringen, behöver sätta fart tydligen. Det är faktiskt allt som ännu är bokat. 


    Vill gärna hitta fler som är i planeringsstadiet så vi kan stötta varandra och hjälpas åt att komma ihåg allt som ska ordnas. När skickar ni ut era inbjudningar?

  • Svar på tråden 16 juli 2011
  • emmybl­ue
    Äldre 26 Oct 09:26
    #2

    Bra med en ny tråd då =)


    Ni har hunnit med en hel del! Vi har nu bokat lokal, catering och kyrka, blev dock inte den tiden i kyrkan vi hoppats på tyvärr, kl 13 känns så tidigt! 


    Tänkte också att mars kunde vara lagom att skicka inbjudningar. Bra att vara ute i god tid så gäster kan boka billiga resor. Det är verkligen mycket som ska ordnas och fixas med. 

  • emmybl­ue
    Äldre 28 Oct 14:32
    #5

    Rea är jättebra om drömklänningen eller ringen finns, själv har jag inte ens provat någon klänning än, har hittat en drömklänning dock. Ska bara hitta en billig version av den ;)


    Velozirippa: Förstår att du börjar känna dig stressad, tydligen så har det skett stora förändringar i hur tidigt folk börjar boka för att få vad de vill ha. Blev "uppläxad" av de som har festlokalen vi bokat. Hon tyckte jag tog alldeles för lätt på det hela och därför så satte vi fart och bokade alla stora poster. 


    Ska ni ha färgtema förresten? 

Svar på tråden 16 juli 2011