• Äldre 2 Dec 22:53
    179785 visningar
    1573 svar
    1573
    179785

    Augusti 2011 - del 2

    Tycker jag är här inne varje dag men inte sett denna tråd.


     


    Blivande brud 6 Augusti 2011 :D

  • Äldre 3 Dec 23:34

    Tack! :)


     


    Vi ska skicka ut Save The Date till jul/nyår. Lokalen har vi inte bokat. Eftersom det endast var jag som kunde gå och se på den får nästa möta bli efter Nyår. Blir nog bra för vi kommer ha en spegelvägg bakom oss och det finns en likadan på andra sidan av lokalen. Det går att dela av lokalen till en början och sen öppna upp den för mer yta. Dörr ut till en stor balkong för luft och rökare. Ingen hyra för lokalen då vi kommer ha mat från samma ställe :D och allt som bestick, tallrikar, glas, dukar osv och personal ingår. Helt underbart!!!!!!!!!!


     


    Har nu kontakat den här Anders på Tradera under Weddingdresses då jag läset att en annan brud skulle få sin klänning uppsydd även om den ej ingår i hans sortiment. Så prsiet jag fick: 2100:- Kommer skicka in 4-5 bilder. Ska dock inte mäta mig nu då jg har några kilon kvar till det jag var innan jag jobbade som reseledare men det går rätt fort. Sen vill jag nog inte mäta mig direkt efter jul/nyårshelgerna ;)


     


    Kände för att skriva av mig lite. Hoppas det går bra


     


     

  • Äldre 4 Dec 12:34

    Lokalen har vi hela dagen/kvallen fram till midnatt och det passar oss. Det kommer inte bli en fyllefest då det är alkoholfritt efter skålchampagnen :) För mig hör inte fylla och bröllop ihop. Även om vi skulle servera alkohol skulle MIN släkt inte dricka mycket det är mer fästmannens kompisar, hans syster som ser det hela lite konstigt (i minaögon)... Jag tycker inte det är respekt gentemot Brudparet.


    Är det någon här som kommer ha en kör sjungandes i kyrkan eller alt. vigselplats? Tanken slog mig igår när jag tittade igenom Kronprinsessans Bröllop på youtube. Då har man några som sjunger iaf ;)

  • Äldre 21 Dec 09:54

    Min familj ska få veta idag :D Vi firar lilljul idag då syrran ska till Norge över jul.

    Andra kommer få spara datum-kort nästa vecka och sen får resten veta när inbjudningarna kommer til våren...

  • Äldre 21 Dec 11:21
    SnartFruSir skrev 2010-12-21 10:32:02 följande:
    The D! Vad spännande! Du får gärna berätta om hur de reagerade sedan :)
    Ska försöka komma ihåg att gå in här sen ;) Jo, jag var ner på stan en snabbis och sen styrde mina ben till att prova en ring som jag har tittat på några veckor. Kom fram till att jag måste ha med mig karln som smakråd :)
  • Äldre 21 Dec 11:28
    SnartFruSir skrev 2010-12-21 10:31:24 följande:

    20110820: Jag kan bara utgå från mig själv, och jag hade kanske glömt av OSA om det var väldigt långt mellan inbjudan och deadline...

    Jag har för mig att man har sagt att max 6 veckor mellan inbjudan och OSA. Så baserat på detta tycker jag 1 juni är bättre än 1 juli. Då är väl dessutom nästan alla på semester, och har man dragit ut på att svara, kanske man inte göra det alls?

    Usch, nu låter jag jättehemsk, klart ingen kommer glömma bort att svara. Alla vill ju komma och fira vår stora dag! Men har man alzeimers light så har vi åtminstone lite extra tid på oss att ringa och påminna om de ska komma eller inte...


    Sorry jag vet att man inte ska skratta när det gäller sjukdomar men det låter så roligt det sista du skriver :) Jag började skratta på en gång men det är inte elakt menat.

    Haha
  • Äldre 21 Dec 21:26

    Då var det ute :) Mina föräldrar och syster blev gladaoch inte direkt överraskade då de vet att jag vill gifta mig. Syrran förstod påen gång och hon har VÄNTAT på att få vara brudtärna haha Så nu kan man börja planera på riktigt  :D Pust ;)

  • Äldre 21 Dec 21:42

    Jag tror jag skrev det tidigare, jag slog in två  A4-papper med bilder på klänningar och färgkarta till min syster. Hon öppnade och jag sa att alla går att få i lila vi ska bara komma överensomvilken modell och hon förstod på en gång. Mamma och pappa gissade på det men ville inte fråga "ska ni gifta er" eftersom det kansk var något internt mellan syrran och mig. För det kan bli pinsamt. Så syrran sa "jag ska vara brudtärna"... Så rullade det på. Släktingarna som bor långt bort får spara datum lagomt till nyår omposten sköter sig :p

  • Äldre 22 Dec 21:45

    Spara datum  till Nyår så folk vet om det hela :)

  • Äldre 24 Jan 15:30

    Inbjudningskorten ligger här hemma och väntar på att få bli postade :) vilket blir i februari någon gång.

Svar på tråden Augusti 2011 - del 2