• du och jag 2011
    Äldre 2 Nov 20:47
    179855 visningar
    1573 svar
    1573
    179855

    Augusti 2011 - del 2

    Hallå!


    Vad duktiga ni är som tränar så!


    En till augustibrud som gärna hänger på tråden!:) 6 augusti ute i Värmlandsskogarna. Inte så lätt att få tag på allt där men kyrka, lokal, klänning är i allafall klart. Frisör, florist, catering, vigselring någorlunda koll och sen en hel del under bearbetning! Funderar mest på fotograf just nu, vet inte riktigt hur mycket pengar man ska lägga på det eller hur man hittar någon duktig som passar vår stil. Har någon nåt tips på någon bra fotograf omkring Degerfors-Gullspång-Kristinehamnsområdet tages det tacksamt emot!


    Färgtema vitt, silver och någon dovare lila (typ nåt gammel-lila/rosa). Vad tror ni om det? Tycker vinrött är väldigt fint också men jag vet inte om det blir lite mycket färgkontrast. Har liksom en bild i huvudet hur jag vill att det ska se ut, men inser att det kanske blir mycket jobb att vara så "specificerad".


    Funderar också mycket på musik i kyrkan som diskuterats tidigare i tråden. Någon som har fler förslag på in- och utgångsmusik?


    Jag borde också komma igång och träna inför den stora dagen, men det är inte alltid så lätt att få ihop livspusslet med 100% plugg och 3 extrajobb! Men man blir pepp av att höra andra som har ännu mer att göra och ändå lyckas.


    Jag säger också HEJA HEJA! :D

  • du och jag 2011
    Äldre 2 Nov 21:12
    #44

    Ja, det är väl värt ett försök i alla fall! Turkosa orkideér låter spännande, roligt med något annorlunda!

Svar på tråden Augusti 2011 - del 2