• vickan­ofilip
    Äldre 28 Oct 16:03
    181253 visningar
    1573 svar
    1573
    181253

    Augusti 2011 - del 2

    nu är fotografen bokad! verkar duktig och har fina bilder i sin portfolio.. 3600 kr för 1 tim förberedelse,vigsel samt 1 timme mingel och 120 högupplösta bilder. tycker jag är ett bra pris!

    vår musik i kyrkan är  tänkt att;  vara av längtan till dig, ronan keatings this i promise you samt du är allt av sonja aldén. all you need i love verka som en bra idé.. kanske snor den..

  • vickan­ofilip
    Äldre 29 Oct 21:30
    #20

    det börjar kännas som om det mesta är klart nu och bara ligger och väntar in sin tid så att säga.. då kan jag fundera på VAD har jag glömt??? så jag gör en liten lista så kan ni fylla på med det som ni har tänkt göra/har planerat för så kanske vi kan byta ideér med varann ;O) kyrka - check in/utmarsch-check präst vet vem men- inte riktigt check kyrkomusik+solist -check fotograf -check festlokal+mat och dryck -check Dj -check webbsida -Check inbjudningar klara så- check bordsplaceringar- check tärna,näbb,ringbärare- check toastmadame -check klänning skor -check färgtema -check frisyr hår klart i huvudet så- check blommor binder själv så -check kläder brudgum-ringbärare INTE check!

  • vickan­ofilip
    Äldre 29 Oct 23:55
    #25

    ja jag har inte stdkort.. har inte fattat varför,alla får ju inbjudningarna.. meddelar man redan då att det är bröllop på g eller?

    jag ska gå ner i vikt, drar 38 men vill vara fräsch så jag har börjat träna lite smått.. man bllir helt klart fastare.. har fött 3 barn så lite shape upär på sin plats även om jag inte är överviktig..

  • vickan­ofilip
    Äldre 2 Nov 08:33
    #29

    Tjoho nu är prästen bokad!!
    jag hänger på viktnedgången.. kom igen nu tjejer.. träning må-on-fre 1 timme!!

  • vickan­ofilip
    Äldre 2 Nov 20:22
    #41

    jag har 3 barn, jobbar heltid på akuten, har en hund och har för övrigt fullt upp men jag har börjat prioritera mig själv nu.. jag började 1 september och har kört 3 dagar i veckan. jag har ätit som vanligt men tänkt mig för och detta har gett 5 kg mindre, betydligt bättre kondis och fastare kropp.. jag är absolut ingen träningsmänniska, jag tror egentligen att jag hatar att träna MEN det är nog den enda vägen till en frisk och smalare kropp. vad jag märker är att jag blir piggare av att träna..

    Ni som anser att ni inte har tid och har små barn.. ni gör er en tjäns OM ni så bara kan prioritera er själva en halvtimme..man blir en gladare mamma.. jag vet!

    nu kör vi ihop och peppar varann.. jag har målet - 10 kg och har kommit halvvägs redan..
    bara inte klänningen blir för stor.. det är ju visserligen snörning bak och en strlk 36-38 men man vet ju aldrig.. heja heja!

  • vickan­ofilip
    Äldre 10 Nov 15:32
    #76

    har varit sjuk mep penicillinkur så ingen träning på 2 v.. ångest!!! får ta nya tag på lördag... jag är 38 och mitt lammkött är 30... men i sinnet är vi jämngamla men det har varit en minst sagt turbulent tid i början innan alla förstod att det var på riktigt.. nu har vi varit ett par i 5 år och ingen höjer på ögonbrynen längre.. amor vincit omnia=kärleken övervinner allt!

Svar på tråden Augusti 2011 - del 2