• Nuu
    Äldre 13 Jul 09:23
    35305 visningar
    214 svar
    214
    35305

    Oktober 2011

    Hej! Vad roligt med fler oktoberbrudar! Vi gifter oss 29 oktober, så det är ett tag kvar :) Lokal, kyrka, präst, fotograf och smink/hår är bokat! Inbjudningskorten är utskickade och nu har några svar börjat komma in!

    Just nu funderar vi mest över bröllopsresa - och hur vi ska göra med efternamnet! Har läst så många trådar här om hur lång tid det tar att få allt iordning efter namnbytet men vet ändå inte om jag ska chansa på att vi hinner, eller boka i mitt namn och byta efter bröllopsresan. Tror vi kommer att åka 24 november, så det är ju nästan en månad. Hur gör ni andra? 

  • Nuu
    Äldre 15 Jul 16:27

    Tack för svar! Gamla namnet får det bli ett tag till :) Nu ska det bara bestämmas var man ska åka!

    Hoppas det gått bra med planering av dekorationerna! Tips tas tacksamt emot :) 

  • Nuu
    Äldre 14 Aug 21:06

    Hej allihopa! Håller med om att det börjar dra ihop sig nu! Före semestern gick jag mest bara runt och pratade om att det var så länge kvar men nu en månad senare känns det som att vi kanske borde ha tagit tag i några grejer på semestern!
    Präst, lokal, kyrka, fotograf och smink är fixat! Florist är på gång och maten ska bestämmas när alla har osa:t. Min klänning har kommit men måste nog sys in lite! Brudgummens kläder inhandlades idag på Vingåker outlet, blir en vanlig kostym för det trivs han bäst i!
    Hittils har bara ett fåtal svarat att de kommer, ingen har tackat nej och många har bara sagt i förbifarten att de kommer eller skickat ett sms. Hur har det funkat för er, har gästerna svarat i tid? 

  • Nuu
    Äldre 14 Aug 22:03

    Vårt OSA går ut 1 september och jag vill också att alla ska skicka ett "ordentligt" svar för att vara nöjd :) Skönt att höra att det inte bara är våra vänner som slarvar och är lite sega!

    Passar på att kasta in en fråga om klänningar! Har ni någon tanke om när man ska fixa de sista ändringarna, hur långt innan själva dagen alltså? Är det någon mer som ska sy in/upp/ut? 

  • Nuu
    Äldre 18 Aug 12:06

    Nu verkar det som att det kommer att lösa sig med ny lokal! Eller man ska väl inte ropa hej riktigt ännu, men nästa vecka ska vi titta på tre stycken som är lediga! Jag är fortfarande rätt irriterad på att den förra lokalen inte meddelade att de la ner verksamheten, jag och gäster såg det själva på deras hemsida.... Nåja! Det här ska nog gå bra ändå :)

  • Nuu
    Äldre 18 Aug 17:11

    Måste verkligen tipsa om etsy! I vår bröllopsplanering är detaljerna klara medan de stora sakerna återstår :)
    Här följer lite bilder på håraccessoarer och väskor från etsy!







     

  • Nuu
    Äldre 18 Aug 17:19
    marimekko86 skrev 2011-08-18 17:15:44 följande:


    köpte mitt hårband från etsy
    Så fint!
    Jag kan spendera timmar på den sidan :)
  • Nuu
    Äldre 1 Sep 20:55

    Nu rullar allt på! Har skrivit en lista med oroväckande många punkter men det ska väl hinnas med...  Vi har hittat ny lokal efter att den vi hade gick i konkurs, och har också bokat ny kyrka närmare den nya lokalen! Idag bokade vi resa till Mexiko och imorn ska det beställas ringar! OSA går ut idag och just nu är det fyra par som inte har svarat... Spännande :)
     

  • Nuu
    Äldre 4 Sep 13:38

    Jag har så himla svårt att prioritera vad jag ska börja göra av allt som ska göras! Är kanske inte så organiserad som jag tror mig vara :) Det känns som att det är nästintill omöjligt att få något helt klart! Allt är halvfärdigt... 
    Idag är det servetter som står på schemat! Men efter ett tag ger jag upp eftersom det känns för tidigt att tvätta, stryka och vika dem, eller vad sägs, hur långt innan kan man göra klart det? Nästa projekt får nog bli den fruktade bordsplaceringen... 

  • Nuu
    Äldre 13 Sep 09:13

    Vill aldrig mer sy servetter! Men nu är de klara i alla fall :) Tyvärr krympte de en del i tvätten så jag och sambon har ägnat de senaste två kvällarna åt att dra, töja och slita Glad 

  • Nuu
    Äldre 15 Oct 16:38

    Två veckor kvar nu Skrattande !
    Börjar bli dags att slutföra och knyta ihop allt nu... Visst är det några fler här som gifter sig den 29:e? 

  • Nuu
    Äldre 15 Oct 19:48

    Om två veckor hoppas jag verkligen att vi är klara Skrattande
    Har en del kvar att göra, men mest pyssel som att fixa klart med bordsplaceringen, vika servetter och sånt. Sen har vi i och för sig varken träffat prästen eller börjat med festhäftet men det ska väl ordna sig! Idag har jag har hår och smink konsultation och det ser lovande ut!

    Hur går det för er?

    Nu åter till stärkning av servetter... (ser nog rätt roligt ut att jag sitter och stryker i full brudfrilla) 

Svar på tråden Oktober 2011