• Kristi­na76
    Äldre 31 Jan 17:05
    35304 visningar
    214 svar
    214
    35304

    Oktober 2011

    Vi gifter oss den 1 oktober 2011.
    Igår satt vi och lyssnade igenom valser, det finns jättemånga. Någon som har ett bra tips som inte är fiol eller Evert Taube. kanske något modernare

  • Kristi­na76
    Äldre 2 Jun 22:08
    #87

    Japp då var inbjudningarna postade och prästen utsedd. Nu rullar det på, skoj!!
    Tärnan har hittat sin klänning och mannen har bestämt kläder. Just nu går vi igenom pausmusiken vilket är en gedigen lista.
    Mycket kul att se fram emot. Nästa sak är att fixa hindersprövning men vi väntar lite med den.

  • Kristi­na76
    Äldre 15 Jun 22:52

    mycket beslut nu....
    tårta är gott det tycker många men när tänkte man så mycket på vad den ska smaka???
    Meny samma sak där... Vad ska vi äta? Vilket slags kött och vilken efterrätt passar bäst till den där tårtan som vi inte heller vet hur den ska smaka.
    Känns som att det bara är att börja någonstans men var??

  • Kristi­na76
    Äldre 11 Jul 21:48

    Imorgon skickar vi in hindersprövningen, nu börjar det dra ihop sig, det kommer bara säga svisch så är det dags. Många svar har börjat droppa in också, vilket är urroligt. Det blir ett hästjobb med bordsplaceringen men snacka om I-landsproblem.

  • Kristi­na76
    Äldre 28 Jul 16:44

    Semester och tiden rinner iväg. Många ja tack svar vilket är urkul. Häromdagen ringde prästen men hon fick inte tag i oss så hon ska återkomma. Nu börjar det bli konkret, yikes!!
    Roligt men ändå väldigt nervöst. Har börjat semesterjogga lite för att gå ner ett par kilo innan dagen D, det verkar gå åt rätt håll. Fick blixtsnabbt svar om hindersprövningen, skönt!!

  • Kristi­na76
    Äldre 12 Aug 15:09

    Ja nu händer det verkligen saker, urkul!
    - haft möte med fotografen, blir hur bra som helst. Ska reka lite fina ställen
    - Möte med konditorn på tisdag
    - Proväta meny på tisdag, titta på rum och festlokal också tisdag
    - Bordsplaceringen är nästan klar, även fast inte alla svarat.
    - Jag har beställt en ring för provning.

    Det vi måste göra är att öva vals, gå in skor, kolla o justera kläder och ha möte med prästen som just nu är på semester.
    Det går ruskigt fort nu.
    Skoj skoj!!

  • Kristi­na76
    Äldre 19 Aug 15:05

    Nu faller fler och fler bitar på plats. Vi har bestämt och smakat på menyn till middagen. Ikväll ska vi proväta tårtan. En fråga där är riktiga eller marsipanblommor?? Vad tycker ni?
    Dock är det fortfarande några som inte svarat och OSA går ut idag. Vi har tänkt vänta till efter helgen men vad gör man sen, ringer eller försöker maila och påminna, eller??

    Var byter ni om inför vigseln?
    Vi ska fotografera oss innan vigseln och dessförinnan ska jag fixa hår och make up. Var byter jag sedan om? Vi bor 3 trappor upp utan hiss, känns inte som att hemmet är optimalt. Jag kanske kan fråga make up stället om jag kan svida om där...

  • Kristi­na76
    Äldre 19 Aug 16:26

    Menyn ser ut som följande
    *Caesarsallad med kyckling
    **Strutsfilé med rotsaksgratäng
    ***Creme brulee med bärkompott

    Tårta med hallon & blåbärgrädde, vaniljkräm, vit sugarpaste

    Som sagt ser fram emot att smaka tårtan efter middagen ikväll..

  • Kristi­na76
    Äldre 29 Aug 11:21

    Ja, nu är det bara en månad kvar. Alla har svarat utom en av mina kompisar trots påminelse via mail och telefonmeddelande. Vad gör man nu OSA var den 19/8??
    Igår var vi runt i stan och kikade på vackra fotoplatser.
    Min syster = tärna ska hjälpa till med logistiken för den stora dagen, det är en del att tänka på. Jag ska prata blommor med min florist den här veckan och även kontakta klänningsaffären för provning och ev. justering.
    Spännande!!!

  • Kristi­na76
    Äldre 6 Sep 22:01

    Nu börjar det bli verkligt. Prästen var här idag, skön tjej med humor precis som vi. Vi har bestämt psalmer och övrig musik. Det som är kvar är att producera festprogrammen, justera och slutprova klänningen, mannen hämtar sina kläder imorgon, ringen kom igår,  Bordsplaceringen har vi bollat med en längre tid men inte haft så stor ångest över den utan blandat friskt. Nu ska jag bara översätta festprogrammen och göra vigselprogram. Som sagt tiden går dock fort. Måste nog sätta igång!!

  • Kristi­na76
    Äldre 11 Sep 21:04

    Oj vilken duktig, dansant kille jag har. Har precis övat vals i hallen. Nu ska vi fortsätta framöver med rätt skor och allt.
    Har kikat lite mer på festlokal och rum och stämt av tider och logistik med tärnan för dagen i fråga. Det kommer bli görskoj!! Ser otroligt mycket fram emot vår dag!!

  • Kristi­na76
    Äldre 21 Sep 12:51

    Yippeee! idag ska jag hämta klänningen och provsminkas. Nu är det mindre än 2 veckor kvar och allt börjar falla på sin plats. Bara jobba 2 dagar till sen så är det semester i veckorna två! Skönt värre!
    Vi ska bara sätta ihop festprogrammen som är färdig lauoutade nu.
    Skoj skoj!

  • Kristi­na76
    Äldre 11 Oct 11:26

    Wow!
    Nu är jag gift och vilken dag det blev!
    Toppenväder, toppenvänner, toppenfamilj och framförallt toppenman!
    Alla våra förväntningar överträffades mer än vad vi kunnat ana!!!

    Tänk om man fick göra det igen, alltså själva festen. Trodde jag skulle tycka det var jobbigt att vara i centrum men inte alls. Har aldrig fått så många komplimanger och få tillfällen tidigare har jag varit så lycklig!!

    Kan varmt rekommenderas!!Solig

Svar på tråden Oktober 2011