• jessic­a p
    Äldre 5 Jun 08:49
    36145 visningar
    214 svar
    214
    36145

    Oktober 2011

    Vi gifter oss den 29 okt, har då vart tllsammans i exakt 10 år!!!
    Vi har inte berättat för många ännu, det ska bli en suprise... dom som vet är mina och hans föräldrar, tärnorna, toastmadame,bestman och våra barn! Svårt att hålla sig. Vi ska skicka inbjudningarna i slutet av juni om vi hinner bli klara med dom. Så här ligger vi till:
    ring beställd.
    fotograf bokad.
    transport bokad
    lokal bokad
    kyrka bokad
    catering vald men ej bokad
    kläder bestämt men ej beställt
    solist i kyrka pågår
    frissa/smink bokad
    Jag kan ibland känna att vi ligger efter, blir stressad, man vill ha allt färdigt så man bara kan vänta in DAGEN!

  • jessic­a p
    Äldre 6 Jun 07:58
    #96
    marimekko86 skrev 2011-06-05 12:06:19 följande:
    Vi med gifter oss den 29:e oktober...blev ett par 28:e oktober för snart fyra år sedan. Ville inte ha bröllopsfest på fredag,så det fick bli 29:e, men det spelar inte oss någon roll alls.! Vi berättade för våra föräldrar alldeles nyss för bara några dagar sedan. Endast tärnor, marsalkar och toastparet vet...så på tisdag borde våra inbjudningskort kommit fram så då får ALLA vetskap Längtar efter att höra hur folk reagerar.!

    Ni ligger inte efter...jag har inte bokat fotograf, tårta eller funderat på hur vi ska transportera oss annars är nog allt klart....jaaa förutom allt småpyssel som dekorationer osv,men det gör jag i höst.!
    Åhhh vad roligt! Tack det värmde att höra. Vi ska skicka ut våra inbjudningar i början av juli. Ska göra dessa själva, el. rättare sagt min tärna och toastmadame, jag ska hjälpa till....hatar att pyssla(är inte bra på sådant) ska bli sååå skönt att kunna prata om det, har hållt tyst sen i jan. då min m2b friade. Ska snarast beställa alla klänningar då jag förstått att det kan ta tid...(från kina) Visst ska det bli kul att höra vad alla säger när de får inbjudan...telefonen kommer att gå varm antar jag..;)
Svar på tråden Oktober 2011