Inlägg från: Etheleglin |Visa alla inlägg
  • Etheleglin

    Någon mer än jag som äter tabletterna "hårkontroll" för att få ett vakert hår till den stora dagen? :)

    Hår är död vävnad. Ingenting du äter kan påverka hår som redan är utvuxet, bara det som växer under tiden du intar ämnena regelbundet.


    Visst finns det saker som påverkar hårkvalité, men är det utvuxet så är det bara olika shampoon och stylingprodukter som kan göra skillnad. Vissa shampoon sliter betydligt mindre på håret än andra, och vissa balsam håller håret fuktigare än andra.


    Man bör äta bra hela tiden, brist på bl.a. b-vitaminer och järn gör att man får sämre, tunnare hår. Om man då tex börjar äta järntillskott märker man att håret blir tjockare eftersom man fäller mindre.

  • Etheleglin
    Emblas Mamma skrev 2010-10-18 11:24:23 följande:
    Jag har kontrollerat förpackning och rådfrågat många innan, det finns bara naturliga vitaminer och annat från naturen i.. skulle heller aldrig proppa i mig massa skit nämligen, har aldrig gjort det innan heller ;) Men jag har fått bra respons från många som faktiskt har fått mycket vackrare hår, och självklart äter jag vanliga nyttiga saker med ;)   Håret är en viktig del för mig, och det är väldigt slitet nu och ingen kan göra något åt det.. har redan köpt massa jättedyra hårprodukter men fick detta tipset av många, så jag anser att det är värt ett försök! :P    
    Att du har kontrollerat förpackningen säger ingenting. Inte heller att du har köpt det i en hälsokostaffär. Det kan innehålla precis vad som helst.

    Det är bara produkter som säljs på apotek och/eller är registrerade som naturläkemedel som är "kontrollerade".


    "det finns bara naturliga vitaminer och annat från naturen i" skriver du. Vet du hur många olika, potent farliga substanser som finns "naturligt" i olika produkter?


    Man bör äta bra mat och möjligtvis komplettera med en multivitamintablett från apoteket. Billigare än ditt förslag och sannolikt betydligt mycket effektivare.

Svar på tråden Någon mer än jag som äter tabletterna "hårkontroll" för att få ett vakert hår till den stora dagen? :)