• Emmaoc­hTommy
    Äldre 26 Sep 00:38
    9551 visningar
    42 svar
    42
    9551

    Vi som gifter oss 30/4 2011 Valborg

    hej:)
    Vi gifter oss veckan innan er, dvs på påskafton:)

    hur långt har ni kommit i planeringen?

  • Emmaoc­hTommy
    Äldre 8 Oct 16:41
    #10

    nu känns det som om det händer nåt i vår planering. Inbjudningskortens layout(vi ska trycka kylskåpsmagneter) är vår största fundering nu. Min blivande man har även blivit mer engagerad i planeringen vilket känns skönt. Köpte tyg till min brudklänning idag och det va jätteroligt! Min kompis ska börja sy snart

  • Emmaoc­hTommy
    Äldre 23 Nov 21:50
    #16

    hej allihopa!
    Vi har u lämnat in vår bild för tryckning av inbjudningskort. det blir som sagt kylskåsmagneter i storlek ca 8gånger 10 cm. Vår kompis jobbar på en skyltfirma och de trycker tydligen även sånthär:) vi har det annorlunda temat av sommarkväll/folkpark/björkar:) Så detta ingår i vårt inbjudningskort. En kompis målade söta bilder som vi klippte in som förställde "oss".

    Min klänning kommer vara precis-under-knä-lång och ha 50-60talstema. Det cremevita tyget har ett diskret rosmönster i en ljusare vit nyans. Är så nöjd.

    Annars är det mycket kvar. men vi har nog sparat ihop pengar nu till de "stora offerterna" som kan dimpa in;) tycker det är svårt med liveband/dj. Hur gör ni andra?

    Sen tänker jag oerhört mycket mer på bröllopet än min m2b...och ibland är det frustrerande. det känns som om jag blir vd för det här projektet och får delegera uppgifter till honom. Men det känns ok.

    Vi räknar med att vädret är kallt och att alla gäster kan vara inomhus mycket. vi hoppas självklart på utomhuskort och tror att det löser sig;)

    försöker va noga med att fylla i budgeten oxå. kram till er

  • Emmaoc­hTommy
    Äldre 26 Nov 09:16
    #18

    som tröst så har vi inte kommit så långt. de flesta trådarna hänger i luften och många beslut beror på andra beslut osv. Sen har jag tenta nästa veccka och jag och min m2b bor i olika städer så vi har nästan ingen tid att prata om detta heller. DET är frustrerande

  • Emmaoc­hTommy
    Äldre 11 Feb 21:47
    #29

    ojojoj nu närmar det sig!!


    Det sköna är att mycket oxå löser sig!!


    Snart är vi fruar och kan njuta av våra vackra män!!

  • Emmaoc­hTommy
    Äldre 6 Mar 17:15
    #35

    oj va jobbigt mijsan!!! Väldigt tråkigt för er
    och nettan 82 jag VET det där med efternamn är ju jobbigt. Det blir nog så för oss oxå: eller att jag lägger till hans efternamn efter mitt. men våra kommande barn då? ska de het mitt så heter ALLA olika. Inte riktigt vad jag hade planerat:(

Svar på tråden Vi som gifter oss 30/4 2011 Valborg