• Biscui­t
    Äldre 14 Sep 22:24
    12623 visningar
    70 svar
    70
    12623

    20 aug 2011

    Några fler som gifter sig den 20 aug nästa år? Har stött på ett par stycken tror jag, kanske är vi tillräckligt många för att starta en egen tråd?

  • Svar på tråden 20 aug 2011
  • Biscui­t
    Äldre 28 Oct 17:10
    #12

    Haha jag trodde den här tråden dött men den var tydligen bara lite seg i starten. :)

    Vi var hos fotografen förra veckan, super gullig tjej så det blir nog bra. Känns viktigt att personkemin stämmer där då jag tror det syns på bilderna annars.

    Utöver det är kyrka, lokal och mat fixat.

    Vi håller på och kollar efter ett band men måste dubbelkolla vad inköp av mat kommer gå på först så vi inte spräcker budget.

    Annars tycker jag att det är svårt att motivera mig till att börja kolla på inbjudningar, klädning mm. Har också dilemmat att utse två tärnor. Med vänner som vägrar umgås mm så blir det lite klurigt.

  • Biscui­t
    Äldre 12 Nov 12:24
    #27

    Va roligt att det blev såhär många tillslut, har varit lite dålig att hänga med på BT senaste tiden. Men förhoppningsvis så blir det bättre nu.

    Jag tycker inte vi kommit så långt men när man listar det så är det ändå en del.

    Budget fixad
    Kyrka bokad
    Lokal bokad
    Mat/Kock bestämd/bokad
    Hår/smink typ bokad, har en superbra frisör som sa att jag behöver inte boka förrän i vår någon gång. Har han redan en bokning så bokar han av den, har han semester så kommer han in o jobbar. :)
    Inbjudningar layout fixad, ska köpa material i helgen. Fick en snilleblixt i samband med det så vi har fixat placeringskort/servettring i samma tema som inbjudningarna.
    Skor köpta :)

    Det närmsta som ska fixas nu är att vi ska boka ett band. Sen vet jag inte men det kanske är dags att ge sig ut på span efter en klädning. Men vi får se det blir nog efter jul.

  • Biscui­t
    Äldre 3 Mar 20:48
    #53

    Vi gör nästan allt tillsammans förutom letar klänning till mig. Var och kollade klänning för andra gången ikväll. Hittade en fin men jag tror inte att det är the one.

    Men det känns som det är något hela tiden nu, vi ska kolla ring till mig och kläder till honom på lördag, på söndag ska vi till lokalen, såg den i juni senast så vi kände vi behövde fräscha upp minnet lite och mäta och sådär. Nästa vecka ska vi träffa floristen och så ska vi sätta oss och knåpa ihop inbjudningarna. Men det är ju kul och jag skulle vilja ha nästan allt klart innan sommaren så vi kan ha lite "bröllopsfri" semester.

Svar på tråden 20 aug 2011