• UmeTess

    otrevligt på Högtidsläder i Umeå

    Idag var jag och min sambo på Högtidskläder för att se om det fanns något att ha där. Jag har nämligen en större storlek, och ibland finns inte särskilt mycket att välja på.

    Kvinnan i butiken var sur och avvisande i attityden, verkade inte tycka att jag hade någonting där att göra. Hon var otroligt ohjälpsam.

    Men va fan! Jag har väl rätt att gifta mig och ha en klänning på mig även fast jag är tjock! Ska jag sy en säck av knoppalakan eller? 

    Jag  blir så irriterad!

  • Svar på tråden otrevligt på Högtidsläder i Umeå
  • UmeTess

    Ja, det kommer nog inte att finnas något annat val än att beställa något, för de (har också pratat med Änglalikt) har kanske två klänningar totalt i provbar storlek och kan inte beställa hem till provning, utan då måste man köpa. Usel service!

    Jag funderar på att beställa en från USA, där finns det massor med webbsidor med plus sizes. Och då är min storlek i mitten på skalan, inte på gnällen längst ut.

    Men det är så jäkla trist att behöva beställa. För hur det än är:  även om måtten stämmer vet man ju inte hur modellen sitter på min kropp förrän mn provat.

    Moonlightgirl: hur ska du göra? har du något tips?

Svar på tråden otrevligt på Högtidsläder i Umeå