• BrideO­fFrank­enstei­n
  Äldre 20 jul 14:29
  85538 visningar
  99 svar
  Inlägg från BrideOfFrankenstein Visa alla inlägg
  99
  85538

  Är jag misstänksam eller är han otrogen?

  Nu vill inte jag vara en gnällig bitterkärring här, men jag kan för mitt liv inte förstå varför så många kvinnor envisas med att stanna i förhållnaden där ni mår dåligt..?
  Må vara så att det är en depression, du har gjort allt du kan och jag tycker du borde slätt det för längesedan... Jag vet att det är svårt, och det blir inte lättare ju längre man vart ihop. Efter femton år börjar man säkert definiera sig själv ihop med sin man.
  Är det värt att förstöra två liv istället för ett?
   Han kommer inte ändra något innan han själv inser att det är han som måste ta tag i det, ingen kan ändra på nån annan eller någon annans tillstånd eller msissbruk eller vad det må vara utan att personen ifråga själv inte orkar med det mer.

  Det FINNS FLER män där ute, kanske ditt livs nästa kärlek som väntar på dig..? Om du nu måste leva med någon vilket jag är säker på att ingen kvinna nödv'ndigtvis måste.

  Jag tror att de flesta av oss har varit i ett dött förhållande på ett eller annat sätt, och det är såklart jobbigt att bryta upp även om man inte delat 15 år ihop.
  Saken är den, att det enda man verkligen ångrar när man väl är ute på andra sidan det är att man inte bröt upp tidigare. Livet pågår varnedaste dag, varför genomlida det när man kan leva? 

  Lycka till!

 • BrideO­fFrank­enstei­n
  Äldre 21 jul 19:42
  #87

  Haha ja jag är oftast rätt övertygad när jag tror att jag vet rätt, sen så är det självklart upp till TS vad hon känner att hon vill.
  Man ska följa sitt hjärta! Men måste säga att jag tror att många "står ut" för att man kanske är rädd för tomheten som kommer när man lämnar ett så långt förhållande, och hur det blir sedan, elle rännu värre för "sakens skull". Då menar jag att man anser att man har lovat någon annan i nöd och lust, och känner att man ska stå fast vid det trots att man själv går under under tiden.
  Beundransvärt ja, fast beklagligt att man ska behöva må så dåligt under så lång tid när man som TS gjort så många försök att hjälpa och ingenting ger minsta reaktion -det om nåt är knäckande.

  Låt mig fråga er som vet hur det är att vara fast i en depression: man måste ju må förbaskat dåligt själv, varför vill man inte ta den hjälp som erbjuds?
  Om inte för sin egen så för sin frus skull i detta fall?

 • BrideO­fFrank­enstei­n
  Äldre 21 jul 19:52
  #88

  Shit det där lät jävligt fel.. Menade nu inte att jag jämt har rätt, snarare har jag oftast fel men jag blir så himla upp i varv när jag engagerar mig i nåt som för min del känns som en orättvisa, oftast kvinnor som mår dåligt pga av män på ett eller annat vis  Glad Verkligen inte meningen att spela Allan... :)

 • BrideO­fFrank­enstei­n
  Äldre 21 jul 21:07
  #90

  Aleta : Tack för att du tog dig tid att beskriva, det låter fasansfullt och inget man önskar sin värsta ovän.

  Det måste väl ändå finnas något som triggar igång en så våldsam depression..?
  Jag menar att TS försökte ju nå sin man välidgt tidigt i stadiet (om det nu är depression vi pratar om), tycker på något vis att han där borde ha tagit en utsträckt hand..Efter femton år! Och när han ser hur hon lider dessutom.. Även om man inte tycker att man själv förtjänar hjälp så borde man väl fortfarande bry sig om sin fru..? Eller är jag helt ute och cyklar?

 • BrideO­fFrank­enstei­n
  Äldre 21 jul 21:14
  #91

  Ber om ursäkt, nu upprepade jag ju min fråga till dig ser jag :S Dags att sova kanske :)

  Nåväl, är det depression så ska jag hålla mig relativt tyst.. det vet jag inte så mycket om märker jag. Men angående "nöd och lust" så kan jag inte riktigt släppa att jag tycker att det är ett tvåvägs-löfte, och nu är det ju så att han väljer att flytta till USA utan sin fru.
  Tycker heller inte att det stämmer ihop med att vara handlingsförlamad..? Har jag fel?
  Borde vara ganska mycket att styra upp runt en sådan grej, men att prata ordentligt med sin fru det orkar han inte :/
  Nu låter jag antgligen sådär bitter och jävlig igen, sorry Flört

Svar på tråden Är jag misstänksam eller är han otrogen?
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.