• Blivan­de fru Swärdh
  Äldre 18 jul 19:33
  85491 visningar
  99 svar
  Inlägg från Blivande fru Swärdh Visa alla inlägg
  99
  85491

  Är jag misstänksam eller är han otrogen?

  Åh vad glad jag blir att äntligen läsa om en kvinna som är stark i sig själv och inte hittar på massa ursäkter åt sin man. Har läst så mycket om mjäkiga förhållanden på BT där kvinnor är för osäkra.
  Citerar dig: "Och då förlorar han faktiskt mig, för jag accepterar inte att leva som ensamstående i ett äktenskap." Det är bra att du inte accepterar det, ingen borde acceptera det! Ta vara på dig själv fr.o.m. nu och som nån annan skrev så ge honom max ett halvår och sen tar du själv ett beslut och satsar på att vara lycklig utan honom. Ingen ska behöva slösa massa år på att vara olycklig och ensam i tvåsamhet. Vi hejjar på dig! Styrkekramar!

 • Blivan­de fru Swärdh
  Äldre 19 jul 11:05
  #73

  Har du pratat med honom igen och frågat vad som gått snett dem senaste 10 månaderna? Frågat vad som är fel? Du borde ta upp det igen innan han åker. Ni behöver prata ut och han kan inte bara "inte vilja prata om det". Det är orättvist mot dig och ert förhållande. Om han värderar dig borde han vilja sätta sig ner och prata om det.
  Älskar man nån så är man öppen till att lösa problem, annars har man gett upp. Been there, done that med ett ex som aldrig brydde sig så mycket att han ville prata ut om våra problem.

Svar på tråden Är jag misstänksam eller är han otrogen?
Logga in
Bli medlem