• Äldre 18 Jul 18:39
    93775 visningar
    99 svar
    99
    93775

    Är jag misstänksam eller är han otrogen?

    Känner igen mig mycket i dig TS... Är i en liknande situation, men här är det även barn inblandade. Elva år tillsammans och två år som gifta.
    Låt honom resa iväg. Bered dig på ett liv utan honom. Vi har bara ett liv. Ge din dyrbara tid och kärlek till någon som är värd den och vill ha den och förvalta den tillsammans med dig. Det är hundra gånger värre att leva ensam i tvåsamheten... Been there... och är där igen.
    Kanske, kanske han kommer på efter ett tag over there att han verkligen vill satsa på ER, visst finns möjligheten. Men då kanske du redan har gått vidare. Och det är en risk HAN får ta.
    Många stöttande kramar till dig TS, du är stark  o klok, du klarar detta!!

  • Äldre 19 Jul 12:44
    #77

    TS: Du anar inte vad jag förstår dig... Jag beundrar verkligen din insiktsfullhet.  Helt klart går han igenom en livskris. Och han drar med dig men släpper ändå inte in dig tillräckligt för att kunna hjälpa. Och han verkar inte själv inse det. Låt honom åka och se vad som händer. Antingen brakar han ihop totalt eller så kommer han på att det DÄR är livet han vill ha, eller så kommer han tillbaka till dig.
    Något att tänka på: 
    "If you love someone, set them free. If they come back they're yours; if they don't they never were"

Svar på tråden Är jag misstänksam eller är han otrogen?