• mamabl­ues
    Äldre 13 Aug 14:18
    18303 visningar
    106 svar
    106
    18303

    Brudar 23:e oktober

    Såg att någon tog detta som förslag så då gjorde jag det! Hoppas ingen tar illa vid sig bara. Men det verkar som vi är några som gifter oss samma dag å det är alltid kul att hitta varann!!

    Känner att jag börjar bli väldigt stressad nu inför bröllopet å man har en känsla av att man glömt något hela tiden, är jag ensam om det?

    Samtidigt så är jag ganska lugn...haha...förvirrad? Jag? Näää....

  • Svar på tråden Brudar 23:e oktober
  • mamabl­ues
    Äldre 13 Aug 19:04
    #3

     


    mattiasFästmö skrev 2010-08-13 14:48:26 följande:
    Hej! Ja det var nog jag som nämnde det, men jättekul initiativ! Det blir ju lite roligare när man har ett och samma datum att sträva efter! Jag har lite perioder, ena stunden är jag jättestressad och jag känner att det är tusen saker som måste göras, och andra stunden känns det som om allt är under kontroll och det är lååångt kvar ^^ Så det är nog lite samma hihi. Till saken hör att både jag och m2b ska börja plugga igen till hösten, så jag är lite rädd att man kommer vara så uppe i det så massa bröllops saker faller bort, men sen inser jag att nääääe, då är det nog snarare plugget som faller bort ^^ hihi.

    Hoppas du inte tog illa upp bara Helt klart lite lättare att hjälpa varann med en sån här tråd. Precis som du säger så kan ju vissa saker falla bort men då finns ju vi här å kan påminna varann!!

    Vad ska du plugga? Funderar jag med när mammaledigheten är över att plugga till sjuksyrra, men det är fortfarande bara en tanke...hihi!

  • mamabl­ues
    Äldre 13 Aug 19:12
    #5

     


    MabCar skrev 2010-08-13 18:33:11 följande:
    Vad roligt initiativ! Jag håller med om att stressen kommer och går. Vi har idag fått svar från Säby Säteri där fest ska vara och kommer träffa dom igen den 10/9 för att bestämma mat. Vi har även (äntligen) fått iväg den text som underhållningen ville ha samt som vi håller på att rita det hus som ska bygga.   De stora sakerna är klara men det är många många småsaker kvar. träffa fotograf, boka make-up och frisör, kostym, blommor, musik till festen och ingångsmusik, bordsplacering mm Har ni mycket kvar att göra?

    Å va kul att gå å provsmaka Vi ska göra våran mat själva, ska ha buffé, med hjälp av min syrrans fästman som är kock! Så det blir ingen avancerad meny men kan bli super bra ändå! Vi är ju ett buffé-par som älskar mat å särsklit flera saker samtidigt, hahaha!

    Så nu bygger hus med? Gud va spännande och roligt! Men det måste ta massor av tid å energi nu när ni planerar bröllop med, hehe. Varför ta en sak i taget när man kan få allt samtidigt, hahaha!!! Här har vi ju en bebis så varför vänta liksom...

    Det känns som vi har massor kvar men det kanske inte är det?

    Jag håller ju på att syr min brudklänning, ska sy brudnäbbarnas och om det finns tid min tärnas klänning. Men jag jobbar ju inte nu så jag hoppas det går ihop med tiden!

    Har fortfarande inte kollat på m2b klädsel, han har väntat med att gå ner i vikt till sista stund (ska ner minst 15kg) så det får väl bli sista veckan. Det är ett stressmoment för mig däremot, att han har vart såå seg. Men så är det å bara att acceptera. Usch nu blev det lite gnäll

  • mamabl­ues
    Äldre 13 Aug 21:10
    #7

    Va skönt att dagen vart bra oktoberbrud2010! Vi har inte heller bestämt det där emd tårtan. Min blivande har en kusin som är jätte duktig å lovat att baka om vi vill men problemet är att hon bor 35 mil bort så jag vet inte hur man ska kunna frakta dem utan att de blir förstörda. så nu är vi ine på att ta den vi tänkte från början, helt underbar chokladmoussetårta med mörk mörk choklad glasyr ovanpå så är gudomlig! Den innehåller färska hallon å så är det chokladstänger gömda i den med. Den tårtan är bäst men lite dyr...typ 30:-/bit å vi räknar med 80 bitar. Men vi får se hur det blir!

  • mamabl­ues
    Äldre 14 Aug 12:37
    #11

    Jo den tårtan är godare än den ser ut tom Har aldrig smakat en såå god chokladmousse!! Hitta deras hemsida å där hade de en bild hur den ser ut med deras dekorationer. Men tänkte isf beställa utan dekorationer så man kan göra eget, ser ju inte så bröllop ut nu direkt Kolla i mitt galleri å dregla....hihi

  • mamabl­ues
    Äldre 14 Aug 12:40
    #12

    Satt uppe förresten till fyra inatt å sydde å skapade min tylldröm...är liite trött idag

    Underkjolen som är en stor del av klänningen har tagit lite längre tid än jag räknat med så jag undrar hur lång tid det kommer ta att brodera alla pärlor som ska vara på...haha!

    Vad har ni valt för klänningar??

  • mamabl­ues
    Äldre 15 Aug 09:42
    #16

    Hehe, nä vi har redan 4 barn så nu får det vara bra men man ska aldrig säga aldrig! Jag har två barn sen innan som är 14 år (son) och 7 år (dotter) och m2b har en dotter på 5 år. Tillsammans fick vi en son i december-09 så han är snart 8 månader...full fart här hemma om man säger så. Det slog mig härom dagen hur man gör med Lion (vår lille son) på bröllopet. Kan ju inte bära omkring på han hela tiden å sen är jag livrädd för att få en spya på klänningen, hehe. Måste nog ordna en barnflicka den dagen.

  • mamabl­ues
    Äldre 15 Aug 09:48
    #17

    Lilly har jätte fina klänningar, vilken modell? Jag provade den med tyllkjol å den var så fin

    Vi har valt  rosa/benvit-creme/svart som tema. Båda gillar rosa (jag älskar), klänningen är benvit å sen ville vi rocka till det lite med svart! Men rosa är huvudfärgen!

  • mamabl­ues
    Äldre 16 Aug 09:25
    #22

    Är så sketans trött idag så jag vet inte hur jag ska orka nått! Eftersom jag har så mkt med barn å hem på dagarna så är dt tyvärr nätterna som går till att sy (enda tiden som finns känns det som). Det bidrar till att jag nu är som en zombie

    Men jag ska försöka passa på att sova när Lion sover om en timme. Bara så svårt att slappna av å oftast brukar det sluta med att jag antingen går upp eller somnar precis innan han vaknar (det är power-nap)! Idag är dessutom blivande i Norge å lämnar sin dotter å jobbar. Han håller på att bli omplacerad oxå så han kanske inte längre kan jobba hemifrån utan är tvungen att arbeta i Norge på veckorna....då kommer jag få ett mindre psykbryt. Kontrollfreaket Petra (jag) kanske måste släppa saker till andra.

    Förlåt mitt gnälliga inlägg...är bara lite trött som sagt!

    Skrev jag att jag var inne hos en annan florist i lördags? Iaf så fick jag ett pris på ca 1000:- för den buketten jag vill ha å det betyder att de bara ska ha 100:- för själva arbetet å resten blir för rosorna jag ska ha, så så blir det!! Skönt att ha bestämt det.

    Idag ska jag är jag även tvungen att göra 5 inbjudningar till (hade glömt några) å sen få ut dem, men det lär väl dröja ytterligare ett par dagar. Känner mig värdelös som är så sen med det...suck

    Ska även försöka få tag på konditorn för att få ett exakt pris. Sen ska jag beställa mina extensions så jag har dem på fredag då jag ska till frisören för andra gången. Den förra gjorde inte riktigt som jag ville (är typ lila/röd istället för brun). Tur jag inte lydde råden jag fick att vänta tills några veckor innan bröllopet, hehe!

    Något ni andra ska göra idag??

  • mamabl­ues
    Äldre 19 Aug 12:19
    #29
    mammab skrev 2010-08-19 11:25:55 följande:
    skit också! haha... va in i en bröllopsbutik igår för att kika lite på klänningar för att se om den jag hittat fanns där eller någon snarlik så man vet att man är rätt ute eftersom jag tänkt beställa från kina.. satte på mig en som jag tänkte NEJ fört när hon tog fram den, va inte alls som den jag hade sett ut men endå snarlik så prova......och den var helt underbar!! den va så himmla fin på!! älskade den verkligen. sen kolla man prislappen..jisses. nästan 7000:- lite skillnad med mina 1800 som jag skulle fått betla för kina klänningen. hursom ska jag få med min mamma på lördag så ska hon få se den fick hänga undan den! så får vi se om hon är villig att sponsra lite på den så kanske den kan få bli min!!
    Ja så kan det gå!! Det måste vara underbart när man hittar en kläning så fort!! Har du någon bild på den...vill ju se
Svar på tråden Brudar 23:e oktober