• moonli­ghtgir­l
    Äldre 17 Sep 11:04
    20901 visningar
    72 svar
    72
    20901

    Budget ca 50.000kr?

    Hej hej, jag håller med vilken bra tråd.
    Min kära sambo tror att vi ska klara av budgetten på 20000 kr men jag inser att det kommer inte att gå.   =)   Jag vet att maten kommer att går på 8100 kr och tårtorna kommer att gå på 18 kr biten så det blir ca 1500 kr. Vi har tänkt att göra egen pannacotta till efterätto det har jag ingen aning om vad det kommer att kosta. Vi har varit och kollat på ringar och har guldet själva till ringarna, guldsmeden på vår ort gör dem själva så de kan garantera att det är vårat guld så vi betalar enbart för arbetet och för diamenterna. Vi vet ännu inte vad det kommer att kosta men jag tror inte att det kommer att bli så jätte dyrt.   =)

    Jag har hittat en begangad klänning (använd endast en gång) för enbart 1000 kr som jag köpt av en tjej här på köå&sälj här på bt. Hon skulle skicka den senast idag. Jag hoppas verkligen att den är lika fin och underbar som den såg ut att vara på bild.

    Men sedan är det ju allt annat runt omkring, blommor, frisyr & smink (jagvill verkligen göra det hos ett profs). Dekorationer till lokalen försöker jag köpa billigt, har feresten redan köpt nästan allt porslin och champanjglas. Lokalen kostar 500 kr, vi ska hyra bygdegården i det lilla samhället där vi bor. Gifta oss vill vi göra i kyrkan som ligger ett litet stenkast från vårat hem. =)

    inbjudningskorten är jag sugen på att göra själv. Men sen ska det ju även vara program i kyrkan, festprogram mm.

    Sen kommer vi till musik som vi inte vet vad det kommer att kosta. 
    Undrar om jag glömt något nu...

Svar på tråden Budget ca 50.000kr?