• Casmel
    Äldre 1 Aug 21:06
    21120 visningar
    72 svar
    72
    21120

    Budget ca 50.000kr?

    Vi klarade oss på 50 000 och hade ett inte så pjåkigt bröllop
    Man kan bara man vill. Fundera på var ni vill lägga krutet och vad ni kan dra in på.
    Vi köpte bröllopsbubblor till exempel helt i onödan. Det blåste lite och åt fel håll så vi har inte en bubbla med på våra foton. Barnen fick bubblorna som inte användes

    Resan är inte inräknad i dessa pengarna utan bara själva bröllopet med lokal o mat osv. Just ja, och hotell 2 nätter (vanligt dubbelrum)
    Jag kan varmt rekomendera 2 nätter om ni ska bo på hotell. Bröllopsnatten försvinner så fort eftersom man kommer dit sent och slocknar väldigt fort. Vi uppskattade verkligen en natt till.

    Vi la inga pengar på någon fotograf utan många av våra vänner har fina systemkameror och dom tog massor med bilder som jag sen fixat o trixat lite med på en sida på nätet. Kolla gärna mitt galleri så får du ett hum om hur fina "vanliga" bilder kan bli utan att man har prof. fotograf.


  • Casmel
    Äldre 2 Aug 18:41
    #11

     


    AnnJan skrev 2010-08-01 21:25:16 följande:
    Åh vilka fina bilder du hade Casmel. Vi har tänkt köra på samma stuk,låta kompisar med systemkameror göra jobbet och sedan fixa till dem. Vill du säga vilken sida du använde? =)Vår budget är också på 50 000, men jag vet inte om vi håller den. Vi har ett bröllopskonto, men jag orkar liksom inte föra över pengar dit om jag köper något för några hundra (alltså till ex kostnader för frimärken, små dekorationer, strumpbyxor etc), de kostnaderna kommer inte samtidigt utan lite då och då.Större grejer som lokal, klänning, bukett, kostym, mat hamnar i budgeten.

    Tack, ja vi är jättenöjda med fotona som tagits! Jag vet inte riktigt om man får lägga ut sidor här men jag provar, annars får dom väl ta bort mitt inlägg...

    www.picnik.com


Svar på tråden Budget ca 50.000kr?