• Teolin­y
    Äldre 26 Jul 17:42
    4988 visningar
    15 svar
    15
    4988

    Tappar hår..

    Jag tappar väldigt mycket hår, har pratat med läkare men får inga svar på hur jag ska stoppa det. Jag är reumatiker och äter cellgifter, har ett stressigt jobb också.. någon som vet vad jag ska göra eller vad för något jag kan prova för att inte tappa så mycket hår? Jag använder bara balsam i topparna, jag försöker att inte duscha håret för ofta eller platta det. Fler tips tack på naturläkemedel eller bra schampoo m.m. Tack på förhand.

  • Svar på tråden Tappar hår..
  • Teolin­y
    Äldre 26 Jul 18:33
    #4

    ja cellgifter gör så att man tappar hår, tar i väldigt små doser dock så läkarna sa att jag inte borde tappa så mycket och man ska väl kunna minska det med något?


    ska prova proteindrinkar rufsas... hur länge drack du det innan du märkte resultat?

  • Teolin­y
    Äldre 26 Jul 19:15
    #8

    jag stressar och oroar mig mycket mycket men jag har min fästman i usa, vilket är oroligt jobbigt så det bidrar nog. nej jag har inte kollat om jag har järn- och bvitaminbrist, får kolla upp det!

  • Teolin­y
    Äldre 26 Jul 19:25
    #10

    jag har tappat håret i över ett år... såå... ja många dödsfall har jag haft och alltid haft karln i amerika... så det måste väl vara det.

  • Teolin­y
    Äldre 28 Jul 10:12
    #15

    såg att man t.o.m kan lägga MSN pulver i sitt schampoo och äta det för att håret ska bli bra. ska nog prova det, ska bara säga till min läkare först så att det är okay med honom.

Svar på tråden Tappar hår..