• KatjaB
    Äldre 22 Jul 23:53
    21358 visningar
    90 svar
    90
    21358

    Örebrobrudar!!!

    kul att se en örebrotråd.. inte funnits några på ett tag nu. själv har jag redan gift mig, vi gifte oss 10 juli så jag har lite svårt att slita mig från BT än så länge, haha.
    lycka till ni som inte gift er än, ni har en underbar dag att se fram emot


  • KatjaB
    Äldre 26 Jul 15:12
    #11

     


    Etnica skrev 2010-07-26 13:41:14 följande:
    Grattis Katja!!! Var inne o tittade i din blogg o guuud vilka fina bilder!! Hur kommer jag i kontakt med fotografen? Vi håller på o kollar efter fotograf men inte hittat någon som känns helt rätt.

    Det är en vän till mig som fotar på fritiden. Kan kolla med honom om han är intresserad om du vill?


  • KatjaB
    Äldre 27 Jul 10:02
    #13

     


    Etnica skrev 2010-07-26 22:03:54 följande:
      Jättegärna!!! Tycker bilderna var så himla fina.Har nu också läst typ hela din bröllopsblogg o den är verkligen toppen. Massor av tips!Måste fråga dig om era ringar. Vi har också varit inne på titanringar men blivit avrådda från det då dom inte går att ändra, typ slå ut när man blir gammal o tjock...:)  Är det sant eller bara ett rykte?

    deras ringar går att ändra, men man kan inte göra det överallt, man kan ändra hos dem eller hos flemming uziel (eller vad de nu heter) som också gör titanringar.
    Vi har ändrat Simons ring en gång hos titanringar eftersom vi råkade beställa lite för stor, det syns inte alls att den blivit ändrad, de har väl maskiner som trycker ihop eller ut ringarna. 

    Men jag vet inte hur det är med tilux titanringar som finns i butikerna, det måste vara rent titan för att kunna storleksändras, titanringar.com har det men jag vet inte hur det är med de andra.

    Tack för de fina orden om bloggen suger åt mig som en svamp, haha
     


  • KatjaB
    Äldre 26 Aug 14:11
    #24

    vi hade ethels och de var superbra! hade snittar som förrätt och 3 från deras personal som serverade. Allt var jättefint upplagt och maten helt fantastisk. Ärligt talat den bästa buffé som jag ätit.
    Efterrrätten hittade jag ett recept själv som jag bad dem göra, vilket inte var några problem alls.

    det finns rätt många bygdegårdar här i trakterna.. vi kollade på edsbergs bygdegård och skulle då ha haft vigseln i riseberga klosterruin men sen ändrade vi oss helt.. billigt var det iallafall, kostade typ 1200 för festlokalen


  • KatjaB
    Äldre 26 Aug 21:13
    #31

     


    himlenrunthörnet skrev 2010-08-26 17:03:40 följande:
    Vi funderar också på att först servera en förrätt och sedan buffé som huvudrätt. Sedan funderar vi på Ethels tårta till efterrätt och skippa "riktig" bröllopstårta. Vi kommer ha ca 120 gäster och har resonerat som så att vi hellre vill kunna bjuda alla än att satsa på dyrare mat. Ethel tar ca 140 kr kuvertet både för buffé och trerätters + 15kr kuvertet för tårta + 10kr kuvertet för hyra av porslin, störtsa skillnaden i pris blir serveringskostnaden om man väljer 3-rätters. Vi tänkte också anlita Ethels personal för servering.  KatjaB: Var snittarna en del av buffén från början fast att ni serverade dem som förrätt eller var de utöver? Vet du om man även kunde hyra dukar av henne?  

    snittarna var utöver buffén, vi hade ju förra årets priser eftersom vi bokade rätt tidigt men vi gav 15 kr/person för tre st snittar som var snyggt upplagda med jordgubbar och lite salladsblad o så. Jättefina var de, och 25 kr /person för desserten.
    Buffén kostade 135 kr/pers.


Svar på tråden Örebrobrudar!!!