• Xrissy

    Cerazette = akne

    Har inte märkt av mer acne än innan jag började med cerazette men jag håller den i schack med hjälp av en mycket bra rengöringskräm från Dermalogica. För ca 2 år sedan hade jag stora problem med acne, detta berodde dock inte på några piller, utan det blev bättre tack vare rengöringskrämen! Krämen är ganska så dyr (500 ml går loss på nästan 500 kr!) men å andra sidan behöver man en så liten klick att flaskan räcker i ca 1 år! Dvs det kostar dig 41 kr per månad, inte alls så dyrt om man tänker så, eller hur? :)
    Här finns en återförsäljare: www.visageonline.se/


    På riktigt stora och onda "underjordiska" finnar duttar jag på lite Dalacin på kvällen och för det mesta är finnen mycket mindre när jag vaknar på morgonen :)


    Hoppas att det löser sig för dig! Det är jobbigt när preventivmedel gör att man mår dåligt :(


     

  • Xrissy

     


    Pärlis skrev 2010-07-22 22:53:05 följande:
      Kanske ska testa den krämen från Dermalogica då. Dalacin har jag haft men den hjälpte i princip inte alls.Tack för tipsen =)

    Dermalogica har olika rengöringskrämer beroende på vilken hudtyp du har :) Jag trodde att jag hade väldigt fet hy men när jag mailade dem och beskrev mina problem så rekommenderade de krämen för normal/torr hy dvs. Special Cleansing Gel. Tidigare hade jag Clearing Skin Wash för fet hy och i och med att min hy redan var torr så blev den ännu torrare. Båda är jättebra, men som sagt så är det SCG som passar mig bäst just nu :)

    Hoppas att du får bukt med acnen! :)

Svar på tråden Cerazette = akne