• Lovero­se
    Äldre 2 Jul 20:20
    28151 visningar
    11 svar
    11
    28151

    Festlokal i Luleå?

    Vi har planer på att gifta oss nästa sommar i juli. Undrar om någon vet någon bra lokal för bröllopsfest efteråt?


    Vi var och kikade på Rutviksbygdegård här i veckan, men det kändes inte riktigt rätt med den. Kändes svårt att få någon mysig stämning där.


     


    förslag mottages gärna! :)

  • Svar på tråden Festlokal i Luleå?
  • Lovero­se
    Äldre 2 Aug 13:54
    #6

    Oj vad kul med många svar.. har inte varit in här på ett tag. Tack för alla svar!
    Nu känns det lite verkligare också för vi har hunnit med att boka kyrka inför nästa sommar.. Och berättat det åt de närmsta släktingarna.

    Påfågeln: Örnvik har vi haft i åtanke. Men de är kanske lite över vår budget eftersom det billigaste menyn är 369 kr /person utan dryck inräknat.. och då blir det ju ca 20000 kr för 50 pers och vi blir nog ännu flera än så.. så känns inte riktigt som att det alltenativet kommer att passa vår budget. Om man nu inte vinner pengar eller så.. Sen är det ju frågan om hur länge man får vara där och så.

    Boxiebride: Vad kul att det är fler än mig som letar.. Ser att ni ska gifta dig två veckor innan oss. Hur går det med lokalletandet??

    Fröken Kumla: Meldersteins herrgård Har fått det förslaget av många och det verkar fint, men vi behöver ha ett ställe närmare Luleå. Blir får långt att åka dit, men tack för förslaget.

    Arosa: Har kikat lite på Blackis. Stor och fin lokal. Står dock att den finns bord och stolar för 30 pers och det är ju lite lite och inget porslin så därför blir det altenativet ej aktuellt för oss.. Blir mycket som man måste köpa /hyra inför dagen. Känns som att man vill ha ett paketpris.

    Bergnäsgården är det även en del som tipsat oss om. Vet i princip inget om den. Måste nog ringa och höra lite mer.. pris, vad som finns och hur det ser ut och se..

  • Lovero­se
    Äldre 19 Aug 11:20
    #9

    Arosa: Har inte varit och kollat på bergnäsgården ännu har planer på att göra det, men måste ta mig tid till det också. Mycket med annat just nu.

    Rutvik är hittills den finaste lokalen så kanske blir att man få nöja sig med den i slutändan.. får se.

    Boxiebride: Jo själva lokalen Blackis är verkligen fin, men som sagt det är ganska mycket som man behöver göra runt omkring.  Vill man och orkar man tror jag att man kan få till det riktigt fint där. Vart bor ni nu då? När flyttar ni till luleå ? *nyfiken*

    Har också hört mig för om lokal hos kommunen.. de hade bergnäs gården med de priser som du nämnde och så hade de någon lokal som hete malmgården men den rymmer bara 50 pers och det är nog lite för lite..

    Åhh vill bara veta var man ska vara...

Svar på tråden Festlokal i Luleå?