• Boxieb­ride
    Äldre 18 Jul 14:48
    28154 visningar
    11 svar
    11
    28154

    Festlokal i Luleå?

    Jag skulle också behöva tips på en trevlig lokal för fest i Luleå, vi kommer troligen vara ett ganska så stort sällskap på ca 80-90 pers så lokalen måste rymma många.

    Jag tycker det verkar som om det är svårt att hitta en lokal med den rätta känslan, det behöver inte alls vara en herrgård eller festivitetssalen på Statt men jag vill inte heller vara i en samlingslokal med sliten linoleummatta och taskig belysning.

    Så om någon har tips på lämpliga lokaler som ligger på lagomt taxi-avstånd från centrum (så gästerna enkelt kan ta sig hem med taxi när de vill) där man kan ha egen serveringspersonal och egen bar efter middagen så tar jag tacksamt emot tips!

  • Boxieb­ride
    Äldre 9 Aug 15:59
    #8

    Loverose: Vi har fortfarande inte bokat lokal, eftersom vi inte bor i luleå för tillfället så är det lite svårt att åka och titta på lokalerna. Men vi funderar vidare och jag är fortfarande sugen på Blackis, trots att inget porslin finns. Fast vi ska ju beställa cateringmat så jag tror inte det blir ett problem :) Däremot så är stolarna ett problem, det är riktigt fula orange stolar som jag absolut inte vill ha till middagen, antingen måste man fixa överdrag eller så hyra in andra stolar. Så om du har tips på vart man kan hitta billiga överdrag eller hyra in finare stolar så tar jag tacksamt emot dem.

    Pratade med en på kommunen om Bergnäsgården och det lät ok, dukat så ryms det 100 pers, alltså med porslin och allt så det kan ju också vara ett alternativ. Kostar 2000 kr för en helg.

  • Boxieb­ride
    Äldre 29 Aug 03:44
    #10

    Jo, vi har nog bestämt oss för Blackis, jag tycker faktist att det blir kul att planera dekoraitonerna. :) Även om det är lite jobbigt när vi får planera från distans eftersom vi idag bor i Skellefteå, men eftersom vi har hela vår släkt - på båda sidor - i Luleå så känns det naturligt att vi gifter oss i Luleå också.

    Nu när vi har både kyrka och lokal bokade så känns det lugnt och vi lugnar oss lite med planeringen. Nu ska jag leta vidare efter klänning och kika på ring ett tag, sen tar vi tag i detaljplaneringen igen om någon månad.

  • Boxieb­ride
    Äldre 9 Jan 21:05
    #11

    Loverose: Om ni inte har bokat lokal än så kan jag faktiskt rekommendera Rutviks bygdegård. Vi var på min svägerskas bröllop där i veckan och det var en jättebra lokal. De hade fixat med den så den var riktigt mysig. Bra kök och bra med porslin och glas, om det ska vara barn med på festen så finns det även rum som lämpar sig som lekrum.  Glad

Svar på tråden Festlokal i Luleå?