• mrs suther­lin
    Äldre 24 Jun 20:00
    7296 visningar
    30 svar
    30
    7296

    Den nya tråden om distansförhållanden

    Bra intitiav KNyttan, jag var ju totalblind och startade upp en till tråd, men den kan vi ju totalignorera nu! Tack Xrissy för uplysningen!

    Det är så himla kul att höra att det gått så snabbt för er Knyttan! Himla häftigt att han får komma till Sverige så snart. SFI är nog en bra plan, hålle rmed kattpoet om att svenskan är nödvändig om man inte har engelska som modersmål, då är det liiiiite lättare även om svenskan behövs ändå. Pratar han nån svenska alls? det som är positivt för er är ju iaf att han har universitetsutbildning, så det är nog bara en tidsfråga om hur långa du måste vara ensam familjeförsörjare ska du se :)  Jag är totalavundsjuk och villig att strypa det där svenska konsulatet i San Fransisco för att det tar så onödigt lång tid. Jag börjar bli fruktansvärt otålig och trött på detta eviga papperskyfflande, speciellt i vårt fall då de MÅSTE ge honom uppehållstillstånd då vi är gifta, är inte så mkt att diskutera så jag förstår inte varför det tar sån tid. Men det är väl bara att gilla läget och inse att det inte kommer bli någon intervju innan jag åker på tisdag....

    För att hoppa in i ovanstående diskussion så tror jag distansförhållande handlar mkt om att bestämma sig för at få det att funka. Gilla läget och göra det absolut bästa av situationen. Och jag tycker definitvt inte att man ska vara rädd för att vara ärlig med hur man känner, även om det är 17 ggr om dagen ibland. Men å andra sidan har jag turen att vara blessed med en man som är om möjligt ännu mer kärleksfull än jag så för oss har det kommit naturligt. Annars är iphone guds uppfinning till distansförhållanden, iaf om man är i olika länder. Vi kan både prata och smsa gratis vart vi än är utan att behöva vara vid en dator, helt perfekt!

    pludie, hur går bröllopsplanerna? Snart juuu! :)

Svar på tråden Den nya tråden om distansförhållanden