• Toksto­lla
    Äldre 25 May 08:38
    8343 visningar
    18 svar
    18
    8343

    Bruduppsättning i Göteborg

    SessanC skrev 2010-05-24 20:19:59 följande:
    Hej! Jag var med om samma sak... Frisören jag bokat till min bruduppsättning gick jag till för en toppning och lära känna lite. Jag hade sparat ut mitt långa hår länge. Från att ha varit uppklppt i etapper var det äntligen jämnlångt!Jag sa till frisören att jag absolut inte ville klippa upp det i etapper igen utan bara toppa det allra nödvändigaste.När jag kom hem efter "toppningen" ser jag att hon klippt det i etapper, kortaste håret sluta vid axlarna och det längsta precis i brösthöjd! Hade inte lagt märke till detta under tiden hon klippte eftersom vi pratade ganska mycket samt att hon lockade till håret efteråt. Är fortfarande arg. Mitt fina hår! Det tar ju sådan tid att spara ut! Kan tillägga att jag avbokade henne... Hon ingav NOLL förtroende eftersom hon inte alls lyssnade på vad jag sa. Jag har nu bokat in mig hos Graham & Sandra som jag hört och läst mycket gott om. Lycka till!!!
    Det där hade jag anmält! Tänk om målaren målar om huset rosa istället för rött eftersom färgen kanske är bättre och han tycker det blir finare så. Det är ju inte det ni kommit överens om! 

    Min mamma är frisör och jag är mer eller mindre vettskrämd för den dagen hon inte finns/ blir sjuk och jag behöver gå till en främmande människa! Inga kommentarer om att hår växer ut igen för att för mig är det svårt pga mkt medicinering. 

    Nä, seriöst. Det där var INTE OK!
Svar på tråden Bruduppsättning i Göteborg