• BeSt
    Äldre 24 May 16:53
    8382 visningar
    18 svar
    18
    8382

    Bruduppsättning i Göteborg

    HJÄLP!!!!!

    Har precis kommit från frissan och fixat håret (prövade min bruduppsättning) men blev skit missnöjd.......vet ni någon i göteborg som är bra? gifter mig om 3 veckor =(

  • Svar på tråden Bruduppsättning i Göteborg
  • BeSt
    Äldre 24 May 17:15
    #2

    Nej det gjorde jag inte, va så upprörd att jag bara hade börjat gråta...

  • BeSt
    Äldre 24 May 18:50
    #5

    Ursäkta mig Superstarfia men du får tycka att det är hur oförskämt som helst, men hade du varit med om samma sak så hade du gjort samma sak. OAVSETT hur oförskämt det är. och jag har bytt frisör. jag startade inte denna tråden för att få en sådan KASS kommentar för då behöver du inte lägga ner din tid på att läsa och svara....

  • BeSt
    Äldre 25 May 05:22
    #11

    Tack tjejer för ert stöd, Tänkte bara påpeka att jag inte kommer att skita i den andra frisören utan kommer givetvis att meddela mitt missnöje när jag avbokar.

    Mitt problem är att jag skulle gå dit och slinga mig, hon frågade inte hur jag ville ha det, efter en stund kommer en man in som är hennes kompis och vill bli klippt i nacken(?) då ropar hon på en annan tjej och säger att hon får fortsätta slinga  mig eftersom hennes kompis kommer och vill bli klippt i nacken.
    Under tiden jag är där så är det en tjej som skall ha bal och skall göra sin frisyr där, då börjar hon att göra en festfrisyr på henne medans jag bara sitter där .

    Hon har en kvinna som brukar ge handmassage medans man sitter där (mycket bra) sedan börjar hon tjata om att hon tycker jag har håriga armar och att jag borde vaxa mig, då sa jag NEJ, hon tjatar lite till men jag säger nej.
    Hon undrar om jag vill ha manikyr och jag undrar va det kostar, hon säger 150 kr och jag tänkte ja varför inte, varpå hon börjar klippa mina nagelband,målar den värsta färgen på mina naglar (och mycket naglack utanför nageln).....Jag kan givetvis fortsätta men kan bli lite långt. Givetvis är det mitt fel att jag inte sa ifrån, men det är hennes ansvar att jag ska bli nöjd och hon skall endast koncentrera sig på mig och inte 3 kunder samtidigt....Min ev bruduppsättning gick åt hel..v..te..

  • BeSt
    Äldre 27 May 04:41
    #17

    Vem anmäler man till? Min mamma brukar gå till denna kvinna, men efter att jag berättade för mamma så tyckte hon det va mycket opoffsigt och hon vill helst inte gå dit mer pga dålig service..

    Jag har lyckats hitta en annan frisör som hade tid, det är ju trots allt bara drygt 2 veckor kvar =) Ska till Nobless.
    Någon som varit där?

    Tråkigt bara att mitt missöje (endast slingor) betalade jag 700 för(?) men  men man lär väl sig trots allt av sina misstag...

Svar på tråden Bruduppsättning i Göteborg