• Bridet­obe201­1
  Äldre 16 maj 14:08
  2707 visningar
  17 svar
  Inlägg från Bridetobe2011 Visa alla inlägg
  17
  2707

  Amerikanskt?

  Min karl vill ha en kaptensuniform från Amerikanska flottan, en sån där vit som de har i Top Gun för att lättare förklara... {#lang_emotions_smile}

  Jag är själv inne på det Angolsaxiska varianten för jag vill att han står där framme och väntar, och att min pappa ska lämna över mej.

  Men då till frågan.... Vad ska man ha för tema på festen och ska marskalken ha nått liknande på sej??

 • Svar på tråden Amerikanskt?
 • Bridet­obe201­1
  Äldre 16 maj 14:28
  #1

  Puffar lite :)

 • Bridet­obe201­1
  Äldre 16 maj 22:08
  #4

  Oj!

  Han är inte med i amerikanska flottan utan det är något han tycker är snyggt, inget som är ett måste. Jag ville bara kolla om man kunde göra nått tema av det...

  Sen är det väl bara överlämningen i kyrkan som kommer vara Anglosaxisk, men allt är inte färdigt planerat så det kommer säkert ändras både hit o dit...
  Vi har inte tänkt så mycket alls, började planera lite i nu i veckan då vi bestämt att vi ska förlova oss i juni och så ska vi ha bröllop i pingst nästa juni.

  Tack iaf för era svar.

 • Bridet­obe201­1
  Äldre 16 maj 23:42
  #7

   


  Andreas flicka skrev 2010-05-16 22:29:00 följande:
  Hej hej, Om ni vill ha ett bröllop med temat Top Gun så kör tycker jag - inte konstigare än att folk gifter sig i medeltida kläder - och det finns det en hel del människor som gör.   Jag är inte så förtjust i vissa utländska bröllopstraditioner - tex brudöverlämning, avtagande av strumpeband, smetande av tårta i ansiktet etc - men om du vill ha det och det förgyller din/er dag så ha det. Tänk bara efter före varför du/ni väljer att göra vissa saker på er dag, så att ni inte ångrar något - det finns en risk att man känner sig utklädd tror jag. Dvs att det blir maskerad istället för bröllop. Det är mitt råd eftersom du undrade. Temat: Ja titta på Top Gun - Crew cut-frisyr till din blivande - 80-tals klänning till dig. Kör motorcykel till vigseln. Kalla Best man för Wing man osv. Ha Take My breath away som första dans. Eller Top Guns temalåt som ingångslåt.  

   


  Nja, tror inte 80- talet e min grej faktiskt, hahaha!
  Det var mer han som vill ha uniformen och jag tänkte försöka hitta på ett bra tema till(egentligen vill jag ha enkla färger som rosa, grönt och vitt) det... Han kommer ha vanlig outfit på sej om jag får bestämma ;0)
  tårtsmetning och strumpeband är heller inget som jag går igång på så det blir nog bara överlämningen. För mej betyder det inte det som det står för utan att jag vill att min pappa ska få vara delaktig i mitt bröllop.

 • Bridet­obe201­1
  Äldre 16 maj 23:45
  #8

   


  Philippine skrev 2010-05-16 22:35:08 följande:
  Män i uniform ÄR snygga! :) Men som dotter till två marinofficerare och halva släkten inom flottan/armén så vet jag att det skulle ses som rätt förolämpande om någon väljer att ha uniform 'bara för skojs skull'... Men det finns säkert andra snygga möjligheter att ha på sig! :) Lycka till!(och Anglosaxisk låter spännande!)  

  Visst är de!! :0)

  Jag kan förstå att de kan tycka det...

  Men nu kommer han inte ha det, vi pratade om det innan och han är inte omöjlig :0)

 • Bridet­obe201­1
  Äldre 17 maj 10:04
  #10

  Njae, jag vill ha en lite mörkare outfit på honom... :)

  Jag vill nog att festen ska vara ganska enket.

 • Bridet­obe201­1
  Äldre 17 maj 19:29
  #13

  MrsJR! TACK! Du har förstått ;)

  Vanlig hederlig kostym el liknande blir det på honom :)

 • Bridet­obe201­1
  Äldre 17 maj 22:34
  #15

  Ja, det är nog mest logiskt tror jag, känns bäst. :)

 • Bridet­obe201­1
  Äldre 18 maj 15:48
  #17

  Jag håller med om att man ska förtjäna sin uniform. Men det tänkte jag inte på när jag skrev inlägget.

  Han kommer inte att ha den vita på sej utan det blir en mörk outfit, vi har inte bestämt än vad det blir.

  Däremot så har vi hittat uniformen på en amerikansk sida, och den var inte så fasligt dyr som jag trodde... runt 2000-4000 kr skulle den kosta.

  :)

Svar på tråden Amerikanskt?
Logga in
Bli medlem