• Zouzou
    Äldre 15 May 22:28
    18313 visningar
    36 svar
    36
    18313

    Vad tycker ni om färg på brudgummens kläder?

    Vad kommer era blivande ha för färger på kostym/smoking, skjorta, slips?

    Vi skulle gärna vilja matcha, min klänning är ivory med en champagne färgad midja..Min man tycker det är lite tråkigt med svart kostym (vi kommer inte köra smoking)  skulle gärna vilja ha tips på färger på t.ex slips och kostym och även höra hur ni andra har tänkt er på bröllopet?

  • Svar på tråden Vad tycker ni om färg på brudgummens kläder?
  • Zouzou
    Äldre 16 May 12:04
    #4

    Tack för tipsen! Jo vi får hitta gemensamma färger i våra kläder. Ska försöka leta fram  inspirationsbilder åt honom. Just nu är han inne på nån snygg grå nyans. Men vet inte faktiskt om jag är så pigg på det.

  • Zouzou
    Äldre 16 May 12:38
    #6

    Vad fint Carin! en bra ide såg fint ut. Oj ja vi har inte ens bestämt oss om vad han ska ha, smoking,vanlig kostym..finns så mycket att välja mellan!

  • Zouzou
    Äldre 16 May 20:09
    #14

    Tack, verkligen varierat! 5.6 smäller det, börjar vara liksom dags. Min man ville vänta in i det längsta med kostymen (han har velat gå ner i vikt vilket han gjort..) men nu är det dags verkligen. Verkar som om han inte vill ha väst under kostym..Våra temafäger är rosa och limegrönt, så kanske att vi plockar av dom färgerna på oss då. Men vill även att han ska utmärka sig på nåt sätt!

    Katja B- har du nån bild av den kostymen? Låter fint!

    Eriane, vilket härligt tema ni valt!

  • Zouzou
    Äldre 16 May 20:53
    #17

     


    Kirsto skrev 2010-05-16 20:40:14 följande:
    Zouzou: Ajdå, väst som är så SNYGGT! Plus att han ser så välklädd ut även under dansen senare om/när det blir för varm med kavaj.

    Jaa eller hur! har hintat om supersnygga champagne färgade västar, men tvärnej :(

  • Zouzou
    Äldre 16 May 21:10
    #18

     


    Cylt skrev 2010-05-16 20:50:54 följande:
    Min BM har valt en vrålsnygg mörkgrå kostym, han har inte köpt väst och skjorta än. Hans slips och näsduk kommer att gå i fuchsia (även min sons slips, tärnornas klänningar, mina skor och förmodligen blommorna - får se hur det blir med marskalkarnas slipsar, det vore kul om det går att lösa fuchsia även där, men vi får se)

    han har faktiskt en super snygg grå kostym..låter så fint med fuchsia! för vi kommer ha rosa som en av färgerna...men då borde han kanske ha nåt i champagne, för min midjedel som går i champagne är så utmärkande.

  • Zouzou
    Äldre 19 May 12:31
    #26

    Nu har vi äntligen koll! Min man totalvägrade västen. Så jag är ok med det. Men hittade igår en så stilig grå kostym, lite blank och fräsch färg. Slipsen är i champagne samma som finns på min klänning. Och huvudsaken, han kände sig så fin och stilig :) Vi kommer ha fuchsia o grönt i temat så vi plockar lite sånt i blommorna. Åh äntligen :) kram!

  • Zouzou
    Äldre 19 May 12:33
    #27

    Alexxi mni7aa! och du hur är det vad hände med tråden?? gumman snart gäller det :) Allt bra med er? kram!!

  • Zouzou
    Äldre 19 May 13:15
    #30

    Tack så mycket Kirsto! Ja, han var riktigt stilig och kan använda den till vardags också efter festen :)

Svar på tråden Vad tycker ni om färg på brudgummens kläder?