• BrudSo­mmar20­06
    Äldre 25 Apr 08:49
    1240815 visningar
    7261 svar
    7261
    1240815

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • BrudSo­mmar20­06
    Äldre 25 Apr 08:50
    #1

    Hej, är jag först hit? Det var konstigt.

  • Ore
    Äldre 25 Apr 09:28
    #2

    Nu är jag här BS! GRYMT bra trådstart! Det gjorde du suveränt!

  • snaily
    Äldre 25 Apr 09:29
    #3

    Sockerspeedad snigel signar in efter en alltför onyttig frukost.


    HURRA vilken fabulofantastisk trådstart BS!! {#lang_emotions_sunny} *gör vågen*

  • snaily
    Äldre 25 Apr 09:30
    #4

    11734 inlägg landade alltså förra tråden på, rätt bra jobbat!

  • Ore
    Äldre 25 Apr 09:34
    #5

    Snaily: Illamående är inget att sträva efter, men det är klart att man gärna vill ha något påtagligt bevis för att man faktiskt är gravid Och då är ju även mindre önskade symptom bra, ur den synpunkten. Men ge det ett par veckor så kommer du ha en växande mage, och sparkar mot revbenen och en bebis som slår frivolter och allt vad det är


    Förresten har jag nog glömt att svara på din fråga om KUB-test och UL där. Jag var på ett "hälsosamtal" hos barnmorskan i v 8 eller så, och frågade då om det gick att göra KUB-test på närmare håll än privat i Gbg, men icke. Så sedan ringde jag och bokade. Men det var ju som sagt privat, min ålder kvalificerade mig inte till ett KUB-test i landstingets regi.


    Ni är jättevälkomna, och det ska bli superskoj att träffa dig, yttepyttemagen och maken.
    Och helt riktigt så tror jag att det kan finnas roligare ställen att vara på om vädret tillåter, än vår lägenhet Hoppas på solsken och picknickväder!


     

  • BrudSo­mmar20­06
    Äldre 25 Apr 09:36
    #6

    God morgon alla. Sitter och väntar på att åka iväg på ponnyridning med Iris, hoppas att hon tycker att det är lika roligt när hon väl kommer dig som hon tycker just nu när hon springer runt här och tjatar. Maken tycker att det väl inte är någon självklarhet att hon ska få börja rida bara för att hon vill eftersom de flesta lektioner är vardageftermiddagar och det blir ju svårt för honom men vi får väl se.

  • snaily
    Äldre 25 Apr 10:25
    #7

    BS - Låter kul med ponnyridning för Iris! Hoppas hon håller med och att hästarna är snälla mot henne.


    Ore
    Magen är inte så yttepytteliten tyvärr, rejält svullen och halvfläskig.
    Ja, hoppas på fint väder! Vet inte än hur länge våra hundaktiviteter håller på men hoppas de avslutas i rimlig tid på torsdageftermiddagen så kanske vi kan ses då?

  • fru AM
    Äldre 25 Apr 10:32
    #8

    BS! Du glömde att ange ditt bankgirokonto i trådstarten Jättebra start. Kram och håller tummarna för att Iris gillar ponniesarna!

  • Äldre 25 Apr 10:33
    #9

    Schysst TS BS!

    Snigel, det blir lite mer verkligt med en mage och sparkar. Marginellt mer. Men det är as-häftigt att känna de där sparkarna, åtminstone innan det blir så trångt så allt bara gör ont eller minst är obekvämt.

    Jaså, jaha då är vi här då, jag trodde vi skulle spurta järnet för att klämma 12000, men då satsar vi väl på det här då istället!

  • fru AM
    Äldre 25 Apr 10:41
    #10

    Vi bara upplysa om att gårdagens ärtsoppa blev grymt god. Hade dock inte parmesanstänger till men väl räkor som dekoration. Hela middagen var faktiskt extremt lyckad. (Trots att jag var jättearg på min man som lät mig göra det mesta. Han stekte köttet men det var nog allt. Fast idag fick jag sovmorgon till halv tio och under tiden hade han städat nästan allt från igår. )


    Idag barnkalas i förorten!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen