• Tiisa
    Äldre 31 Aug 10:04
    37155 visningar
    221 svar
    221
    37155

    September 2011!

    majflicka skrev 2011-08-31 09:26:12 följande:
    Gifter mig på lördag o skulle träffa frisör + sminktjej idag men kunde inte sova på hela natten pga öronvärk och nu är jag insatt på Kåvepeninkur för dubbelsidig öroninflammation via FLM! Jackpot! ;) Inget att göra åt får lösa sig ändå. Gifta lär vi ju bli ändå! ;)
    USCH! Krya på dej och skriv gärna om Dagen sen när du har tid så jag får höra hur den var/gick ? :D
  • Tiisa
    Äldre 1 Sep 07:53
    Ihöst skrev 2011-08-31 23:17:16 följande:
    Grattis till alla som skall gifta sig i september. Nu närmar det sig verkligen.
    Själv skall jag gifta mig borgerligt 10 sep i år. Vi skall ha ceremonin på Gunnebo slotts trappa och kommer bara att ha våra familjer med oss. Vi har även bokat en tjej som skall sjunga "utan dina andetag" (på så sätt som carolina wallin perez sjunger) efter vigseln precis.

    Från början skulle allt vara hemligt och enkelt. Bara vi, våra barn och två vittnen. Jag skulle inte ens berätta för mina föräldrar och ha en vanllig klänning. Men det sprack rätt fort.
    Jag har köpt en riktig brudklänning, ringarna är hämtade,bokat tid för make-upp och bruduppsättning, köpt skor, bokat fotograf, bokat hotell med champagne, choklad, jordgubbar och rosor på rummet samt tre-rätters och frukost på rummet.

    Så nu börjar det som sagt närma sig och det är så spännande.

    Har gjort en secret box-fotografering som morgongåva till min blivande som jag beställt fotobok på. Hoppas att den kommer i tid nu bara =)

    Det enda som inte är fixat som jag skulle vilja ha är nåt snyggt att ha på mig till böllopsnatten.
    Några tips? Vad skall ni ha?
    Har köpt olika, snygga saker på http://www.sexiga-klader.se ... men vet inte vad du tycker :)
  • Tiisa
    Äldre 2 Sep 23:08
    Cylt skrev 2011-09-02 07:39:58 följande:
    Ang. Antibiotika vet jag att det finns olika sorter, varav det är någon man inte ska kombinera med alkohol och solande - fråga läkaren! Vad spännande, ni som gifter er i helgen!!! Här är det åtta dagar kvar och jag hinner inte med något alls på dagarna, lilltjejan är übermammig och storkillen magsjuk *tjoho* Således har vi en triljion grejer kvar att fixa med. Hehe, vi har fortfarande inte berättat får någon - kanske börjar vara dags
    Har ni lyckats hålla det hemligt?? Inte illa :D
  • Tiisa
    Äldre 3 Sep 09:04
    Cylt skrev 2011-09-03 07:32:45 följande:
    Haha! Jo, men nu börjar det kanske vara dags att informera dem vi vill ha närvarande, då det kan vara så att folk planerar in annat på förmiddagen annars... Jag berättade faktiskt för en kollega igår, men enbart för att hon ska fota... Svårt det här! Hur mår du Tiisa?
    Jag ser fram emot allas bilder! :) Samtidigt som inbjuden släkt från skottland kommer på vårt datum för det är lika dyrt att boka om eller avboka som att komma.. Och de förväntar sig nog ett glatt, piggt bemötande, ska ordna en grillfest.. Egentligen vill jag gräva ner mig hela september och kika fram lagom till planering inför julafton :)
  • Tiisa
    Äldre 5 Sep 08:24
    Aniara4 skrev 2011-09-04 22:38:31 följande:

    Vad härligt att höra att det viktiga klaffade, ni verkar ha haft en alldeles underbar dag ju! :D


    Det där med skorna och jeansen och korsett kanske inte var så jätteroligt just då, men jag drog på munnen när jag läste om det! ;)

  • Tiisa
    Äldre 6 Sep 07:44
    Cylt skrev 2011-09-05 21:29:09 följande:
    Åhh... Förmodligen har vi ändrat planerna lite - om det går att lösa. Istället för att vigas före dopet kanske vigselförrättaren kan komma till kalaset efteråt. På så sätt skulle alla våra vänner kunna vara med ändå och vi kan hålla det hemligt ända tills på lördag *hoppas, hoppas, hoppas...*
    Oj.. Vilken skojig idé! Jag hoppas den klaffar! :D
  • Tiisa
    Äldre 6 Sep 13:07
    Margaux skrev 2011-09-06 08:20:01 följande:
    Jag tycker du är jättetuff som tar emot gäster och ska ordna och fixa under era omständigheter..... Stannar de länge?
    Vi har folk som kommer från Sydamerika och Spanien och de känns som om de ska vara här i en evighet. Veckan innan bröllopet räknar jag inte hinna något annat än att att organisera familj, övernattningar och middagar för alla....

    Hoppas ni får en trevlig släktfest trots allt!

    Åh tack :) Det underlättar oerhört att de är så fruktansvärt trevliga och lättsamma, på sätt och vis tar det tankarna från annat :) Men jag har sagt det förr: jag sitter ju kvar här, planerar ett ännu större bröllop fast jag inte vet hur framtiden ser ut, så jag är nog lite psykiskt sjuk också haha


    Oj vad långväga, men kul att de kan komma! Helt underbart när folk samlas till bröllop :D

  • Tiisa
    Äldre 7 Sep 07:39
    majflicka skrev 2011-09-06 17:34:19 följande:
    Nu är jag gift! =) Dagen var så mycket bättre än jag vågat hoppas på. Var som att inget kunde gå fel o gjorde det just det så kvittade det;) Vädre var oslagbart, jag o min make kände oss kanon snygga ;), lokalen med trädgård var underbar, maten var fantastisk och festen blev grym! Alla slog klackarna i taket, från 16-åriga kusinen till 80-åriga Agda! De fick köra ut oss vid stägningsdags ;) Underbar känsla att se alla glada anhöriga/vänner som är där för ens skull! Oslagbart!

    Önskar er alla som har dagen kvar ett stort: Grattis! För jag skulle vilja få gifta mig vareviga dag;)
    Härligt! STort grattis till er! :D
  • Tiisa
    Äldre 9 Sep 06:42
    Cylt skrev 2011-09-08 23:18:02 följande:
    Majflicka; Grattis, vad härligt!! Här är det två dagar kvar och det är kaos här. BM är tokförkyld, vi får ingen återkoppling om var och när vi kan hämta nyckeln. Jag måste ringa vår förskräckliga präst imorgon *hua* Det måste blåsas ballonger, göras snittar och köpas presenter till fotograf och solist (vänner som gör det "som present" Men ändå... Just det dukar behövs och en massa grejer ska skrivas ut. Måste rota fram bröllopsbubblor och klänning, dessutom vill jag nog ha någon liten blomma också - och fixa naglarna... Och köpa godis till lillkillens godisbuffé. PUST, dessutom har jag med säkerhet glömt tusen grejer. Åhhh!

    Ja, andas djupt, du hinner :) Delegera. Bocka av på en lista istället för att "springa fram och tillbaka och göra lite här & där". Lätt för mig att säga, jag vet ;)


    Du måste berätta sen!!
    :D

  • Tiisa
    Äldre 9 Sep 17:24
    Ihöst skrev 2011-09-09 10:22:25 följande:

    Hur ser vädret ut för er i olika delar av landet som skall gifta sig imorgon?


    Här i Göteborg ser det ut att bli lite regn.


    Vi skall gifta oss på en trappa till ett typ slott så lite tak har vi ju i alla fall. Men inget kul om det regnar ändå. Vi har köpt ett jättetsort vitt paraply som vi hoppas inte kommer att behövas.

    Idag skall jag prova brudklänningen med den hyrda underkjolen och rätta skor + smycken. Hoppas att allt ser bra ut nu. Börjar bli lite spänt.
    Fick hem underkläder/nattlinne för bröllopsnatten häromdagen och det funkar, även om det inte var mitt första val (fanns inte inne i lager) och igår fick jag hem fotoboken med min "secret box"-fotografering.

    Så nu börjar allt falla på plats.

    Börjar ni andra bli nervösa? Jag känner mig inte nervös än =)


    Tror det skulle bli fint i sthlm, håller tummarna för att det går bra för dig. Betyder inte snö och regn i brudkronan tur/lycka? ;)
  • Tiisa
    Äldre 9 Sep 17:25
    Cylt skrev 2011-09-09 07:44:07 följande:
    Stålsätta sug? SIG, såklart!!
    Det kommer bli skitbra :D
  • Tiisa
    Äldre 18 Sep 08:21

    Hallå!


    Längesen ni uppdaterade, hur har det gått för er? :D

Svar på tråden September 2011!