• kikki kikki
    Äldre 21 Aug 09:09
    36775 visningar
    221 svar
    221
    36775

    September 2011!

    Jag fick ett mail häromdagen om att dom som skulle komma till kyrkan och sjunga "våran" sång inte kan komma, men dom tipsade om en som dom kände och frågade om jag ville att han skulle kontakta oss...öhhh....jag sa visst men jag vet inte om det känns ok......han har inte hört av sig än.

  • kikki kikki
    Äldre 26 Aug 19:05

    vi träffade prästen i tisdags och han var helt underbar med humor och så....känns skönt att vi fick bra kontakt.


    jag sitter/ligger just nu med 39 graders feber och halsfluss så flera daga har bara runnit iväg då jag skulle prova att göra vegetarisk mat och sugerpaste till tårtorna som jag ska göra sen....men men....jag får göra det till veckan när jag mår bättre

  • kikki kikki
    Äldre 28 Aug 18:37
    Tiisa skrev 2011-08-26 23:26:21 följande:
    Jag har ställt in vårt bröllop den 24/9 .. :( Känns hemskt.. Hänger kvar ett tag här ändå och ser hur det gick för er andra :)

    Men vännen...vad har hänt?


    jag har fått ställa in mitt bröllop 2 gånger.....första gången gick min blivande ut och hittade en ny tjej 3 veckor innan vigseln.


    och andra gången var förra året då vi blev med barn...ler.....så nu kommer det bli av iaf

  • kikki kikki
    Äldre 28 Aug 18:39

    jag ska försöka få massor gjort nu i veckan....vi köpte idag småflaskor med miniralvatten som vi ska ha ståendes om någon vill ha....vi ska ha vattenflaskor på borden också

  • kikki kikki
    Äldre 1 Sep 20:00
    Tiisa skrev 2011-08-28 22:42:48 följande:

    www.brollopstorget.se/Forum-7-98/m4044596.htm... Det och en hel del till efter det har hänt. Vår präst har erbjudit oss terapisamtal och vi har faktiskt tackat ja. Sen vet jag inte om det är dumt från min sida. Är det samma blivande som hittade en ny men hittade tillbaka till dig igen? Vad jobbigt för dig! Första gången speciellt. Ett barn kan man inte kalla för "otur" eller liknande, men jag kan tänka mig att man kanske känner ett sting av besvikelse över att allt fint och roligt man planerat inte blir av NÄR man planerat. Du förtjänar verkligen ett hejdundrande bröllop nu! :D Vilket datum? :)


    Jag saknar att inte få impulsköpa eller tänka på saker man kan ha nytta av på bröllopet! Småflaskor? De där i plast som rymmer ca 33 cl eller glasflaskor?


    den första han vet jag inte vart han håller hus nu utan han jag s´ka gifta mig med nu är han som är far till barnet jag fick förra året....vi gifter oss den 17 sep......ja det var 33 cl flaskor i plast som vi köpte som jag tyckte var söta...ler


    jag hoppas att ni kommer att lösa allt och du får en stor kram

  • kikki kikki
    Äldre 2 Sep 07:13
    Margaux skrev 2011-09-01 20:31:35 följande:
    Det är samma dag som vi.... Hur långt har du kommit? Har ni kontroll?
    Jag undrar nämligen om jag borde ha mer panik?

    Panik?....skrattar.....ja du....allt bara snurrar i mitt huvud och jag kan nog säga att jag har panik..


    Jag har fått gjort om bordsplaceringen som jag måste sätta in i festhäftet och jag måste ändra skyltarna till potatis salladen för jag gör inte min egna som det var tänkt utan har köpt så innnehållet har ändrats...(har allergiker och vegitarianer).....och jag måste sy om min klänning också....


    Men jag har nu börjat tänka...." skitsamma jag blir gift ändå".....skrattar.....


    Vad har du kvar?

  • kikki kikki
    Äldre 2 Sep 19:13
    Aniara4 skrev 2011-09-02 12:00:04 följande:
    Floristen ringde just och berättade att grossisten skickat fel blommor.

    *försöker låta bli att hyperventilera*

    ta ett djupt andetag och fundera på om du kan tänka dig en annan sorts bukett?


     

  • kikki kikki
    Äldre 3 Sep 07:52
    Aniara4 skrev 2011-09-02 21:39:20 följande:
    Tack och lov visade det sig att själva brudbuketten var rätt, det var hårblommorna och bordsdekorationerna som hade kommit i helt fel färg. Så jag fick välja mellan att ha rosor i fel färg eller hortensia i rätt färg i håret. Valde hortensian. Likadant på borden, där valde jag en annan blomsort i rätt färg istället.

    Jag hade verkligen sett fram emot att ha rosor i håret, men, men. Det är ju faktiskt inte såna detaljer som är det viktiga.
    nä i vissa lägen är kanske färgen viktigare och så får man tänka att det inte är jorden undergång om inte allt blir som man tänkt sig.....man ska ju ha kul och njuta också
  • kikki kikki
    Äldre 8 Sep 19:29
    majflicka skrev 2011-09-06 17:34:19 följande:
    Nu är jag gift! =) Dagen var så mycket bättre än jag vågat hoppas på. Var som att inget kunde gå fel o gjorde det just det så kvittade det;) Vädre var oslagbart, jag o min make kände oss kanon snygga ;), lokalen med trädgård var underbar, maten var fantastisk och festen blev grym! Alla slog klackarna i taket, från 16-åriga kusinen till 80-åriga Agda! De fick köra ut oss vid stägningsdags ;) Underbar känsla att se alla glada anhöriga/vänner som är där för ens skull! Oslagbart!

    Önskar er alla som har dagen kvar ett stort: Grattis! För jag skulle vilja få gifta mig vareviga dag;)

    Grattis......jag har drygt 1 vecka kvar


     

  • kikki kikki
    Äldre 12 Sep 13:43

    Har nu fått massor gjort under helgen...klänningen blev klar idag så det enda som är kvar är:


    Dekorations blommor


    Tårtorna


    Maten.


    så det känns som jag har kopll på läget.

  • kikki kikki
    Äldre 20 Sep 14:54

    Nu har jag äntligen blivit fru.......allt gick som på räls.....ler.....MEN.....allt hade vart helt underbart om inte min mans bittra styvmor hade vart med....hon började redan ett par dagar innan att ringa och klaga på allt...hon ville att jag skulle ändra bordsplaceringen och sa att vi satt fel.....och på bröllopsdagen så gick hon runt och fällde spydiga och elaka komentarer så alla gäster undrade ven fan hon var....hon vred på våningstårtan så att den översta tårtan for i golvet.....hon ställde sig mitt på golvet och började tjata på mig och min man så jag fick ryta i till henne att "gå för fan och sätt dig nu".....hon blev skitfull och stötte på en 20 årig serverings personals kille så att andra gäster fick ingripa.....men förutom henne så var allt helt underbart och vi hade det toppen....vi kom isäng kl 3 på natten.

  • kikki kikki
    Äldre 21 Sep 19:26
    Viccan skrev 2011-09-20 15:11:57 följande:
    Fyyyyy vilken hemskt person. Hur kan man vara så himla ond och vilja förstöra så otroligt mycket för brudparet som verkligen slitit och kämpat med allt runt omkring denna dag.
    Jag skulle verkligen bli jätte ledsen och besviken om någon ville förstöra så för oss på denna väldigt speciella dag.

    Jag hoppas verkligen att hon ångrar detta och att hon gett er en väldigt bra förklaring och ursäkt, speciellt till dig.

    Önskar du aldrig behövt upplevt detta på er finaste dag.

    Jag har inte pratat med henne och jag känner verkligen inte för att göra det heller just nu.....och det ringer folk hela tiden och undrar vem den sura tanten var....jag blir argare och argare för varje dag som går.


    Jag kommer att vara hård och inte bjuda henne på varken födelsedagar eller annat

  • kikki kikki
    Äldre 23 Sep 20:07
    CiaLia skrev 2011-09-22 12:08:51 följande:
    Margaux vilken härlig bild på er och till Kikki vill jag bara säga som föregående talare, låt inte denna rent ut sagt idiot till svärmor sabba er stora dag. I framtiden kan du nu utesluta henne från alla högtider och festliga tillfällen. Folk hade med största sannolikhet väldigt trevligt ändå på erat bröllop.
    Hon är sambo med min mans pappa så jag anser inte ens henne som min svärmor och har inga som helst förpliktelse mot henne......tråkigt bara att få höra av alla som ringer hur konstiga komentarer hon sagt.....men jag skiter i henne från och med nu.
Svar på tråden September 2011!