• Krazzz­y
  Äldre 4 Mar 10:25
  29843 visningar
  221 svar
  221
  29843

  September 2011!

  Vi gifter oss också den 3/9 ! Har beställt inbjudningskort nu så jag hoppas att de blir bra och kommer i tid.
  Vi bestämde oss för ca 4 veckor sedan att det var på tiden att vi gifte oss, Så nu är lokal och  vigselförrättare bokat och klart. Sen är det "bara" resten kvar ;)

 • Krazzz­y
  Äldre 6 Apr 10:38
  #33

  Så skönt att se att det är några som redan skickat inbjudningarna, vi gifter oss 3/9 och jag kommer att skicka ut korten denna vecka och vi osa datum 30/6. Men jag kan inte hålla mig längre ! Ska bli så kul att höra och se folks reaktioner Skrattande De flesta tycker att det är på tiden (vi firar 10 år i samma veva som bröllpet ) Våra barn är överlyckliga och tycker det skall bli så kul !!

 • Krazzz­y
  Äldre 6 Apr 11:50
  #36
  Aniara4 skrev 2011-04-06 11:34:51 följande:
  Jag känner tvärtom, jag blir lite stressad av det! Jag försöker få min blivande att förstå att vi borde ta tag i inbjudningarna nu. Jag vill skicka ut dem i maj, vilket innebär att vi borde beställa dem från tryckeriet ganska snart, vilket innebär att vi borde sätta oss ner och bestämma vad det ska stå i dem, vilket innebär att vi måste bestämma vissa av detaljerna som ska stå - puh! Jag skulle t.ex. vilja skriva att "ev. tal anmäles till toastmaster-madam xxx", och då är det ju bra om vi har tillfrågat en toastmaster/-madam! (Fast nu har han sagt att han inte tycker det ska stå så på inbjudan utan att talen ska få vara lite mer spontana - jag är skeptisk!)
  Och hur ska vi egentligen göra med barn? Vart ska de skicka OSA? Ska våra mammor ha hand om önskelistan (som jag har tänkt vore bra) så att vi kan hänvisa alla frågor till dem?

  Jag vet att han har mycket på jobbet just nu och inte orkar tänka på fler saker, men jag blir FRUSTRERAD när han säger att "ok, jag kan tänka på det efter den 15:e" samtidigt som jag vet att han åker utomlands den 16:e, och sen... Om jag bara skriver nåt och gör som jag vill kan jag ge mig fan på att han kommer att hitta något i det som han ABSOUT inte kan tänka sig! Dessutom vill jag faktiskt att han ska vara med och ha synpunkter på det estetiska även om han inte tycker det är så viktigt. Jag vill inte fatta alla beslut själv!
  Åh, ja det låter inte så kul Obestämd Vi gjorde det enkelt för oss, eftersom vi ska ha ett litet enklare bröllop. Jag såg ut ett fint kort visade det för min sambo, sen gjorde vi beställningen tsm en kväll. Det står inte så mycket mer än datum, tid, plats och att de är bjudna på middag sen.
  Vi valde att inte skriva ngt om barn i inbjudningarna utan skriver på kuvertet till mm och mm ex. inte fam.
  Sen hänvisade jag till hemsidan till hotellet vi skall vara på för de som vill boka rum.
  Vi önskar oss inga pressenter (efter våra år tsm så har vi de saker vi vill ha) Tycker det är kul att gästerna kommer och firar vår dag med oss, samt att de som vill själva får betala för övernattning, det räcker gott åt oss. Osa gör de till oss, vi har väldigt liten familj och ingen av dem kommer hålla tal (jag har inga föräldrar och mina blivande svärisar är inga "talare") Så vi slipper den biten. Vi blir bara 45 vuxna samt 4 barn
 • Krazzz­y
  Äldre 9 May 10:07
  #52

  Hej, hur går det med planeringen? Hur mycket har ni som är klart?

  Vi har ju bokat det mesta iaf. Men vi ska åka ut och provsmaka menyn å så där. Min klänning fick jag hem förra veckan och ringarna är beställda Skrattande

  Det som är kvar att fixa är att beställa buketterna och fixa kläder till min m2b samt vår son, vår dotters klänning fick jag hem för tre veckor sedan. Vi satte osa datum den 30/6, så vi har tid på oss att ordna med bordsplacering mm. För sen kommer semestern, och då skall jag ha SEMESTER! inte ränna runt och planera för mycket. Men lite planering och sista pysslet kommer man inte undan Flört

 • Krazzz­y
  Äldre 29 Aug 09:18

  Bara 4 ½ dag kvar... Å jag har oturen att bli iväg skickad på utbildning med jobbet i 3 dagar!!! Gaahhh! Demon
  Känner inte att just denna vecka var speciellt bra Obestämd

  Men men, jag får fixa klart programmen ikväll, lägga upp sonens byxor mm. Tror det mesta är klart annars, naglarna fixar jag sent torsdag kväll/natt när jag kommer hem från resan. En jätte gullig kompis som ställer upp. Men som tur är tog vi ledigt på fredag så vi hinner betala blommor åka till hotellet och lämna de saker som de skall ha till dukning mm. Sen är det hem och vila inför den stora dagen!

  Känner jag mig själv rätt så blir det inte mycket sova denna vecka .... Flört

 • Krazzz­y
  Äldre 29 Aug 10:06
  Aniara4 skrev 2011-08-29 09:26:52 följande:
  Oh no! Det skulle aldrig ha funkat för mig. Det är såååååå mycket kvar att göra innan lördag ju! Där ser man vikten av att planera och göra saker i förväg...

  Jag har försökt börja tidigt och hade planerat att ha allting klart i väldigt god tid, men av någon anledning verkar alla i min omgivning sätta käppar i hjulen hela tiden, så nu är ju precis sådär stressad och frustrerad som jag INTE ville vara den här veckan!
  Vi hade ju tur att ringarna passade iaf, fick hämta dem i fredags efter en veckas försening Förvånad För det ställer heltklart till det att jag måste åka iväg. Det är dessutom första gången jag är ifrån mina barn så länge!
  Får väll försöka fixa så gott det går med inpackningar och ansiktsmasker å allt som skall göras ändå Tungan ute
 • Krazzz­y
  Äldre 21 Sep 09:44

  Vi gifte oss den 3/9 som visade sig vara en underbar sen sommar dag Kyss
  Lägger in en bild på oss i familjen. Det är en jätte duktig tjej som vi hade som fotograf.

  Foto: Tessan från ATL studio


Svar på tråden September 2011!
Logga in
Bli medlem