• Carma0­7
    Äldre 31 Mar 12:16
    22589 visningar
    198 svar
    198
    22589

    Fikasugna göteborgsfruar slutar aldrig att tjöta! Tråd 16.

    Tjingeling!

  • Carma0­7
    Äldre 31 Mar 21:37
    #6

    Nibla: Hihi, sånt busfrö.

    Idag har vi verkligen haft en trött och grinig dag. Maken fyller år idag och som födelsedagspresent av mig fick han ta hand om två griniga ungar. Men imorgon är en annan dag!!

    Hoppas också på att ha något roligare att skriva snart...

    I påskhelgen är inget speciellt planerat. Vi har tänkt att vara hemma och få huset städat, turas om att sova ikapp lite och att förhoppningsvis komma igång lite med trädgården. Iaf att planera vad vi vill satsa på i sommar. Kanske att vi försöker komma iväg någonstans, lilltjejen behöver få leka lite. Hon har så tråkigt här hemma just nu.

  • Carma0­7
    Äldre 1 Apr 11:46
    #11

    Nibla: Nytt jobb??

    Nides: Jag ska framförahälsning. Du får hälsa maken grattis från oss.

  • Carma0­7
    Äldre 7 Apr 12:41
    #26

    Nibla: Åh, stort grattis till dig!! Vad skönt att det har ordnat sig.

    Bauti: Usch för dina gallstensanfall. Att det inte finns bättre hjälp att få.

    Och GRATTIS herr och fru Linum för er lilla dotter. Tror bestämt att min tippning också gick åt pipsvängen. Två stycken som har "lurat" ordentligt med datumgissning den här gången.

    Idag kommer svärmor och makens systerdotter på besök och stannar över helgen. Imorgon kommer även svägerskan. Men det vet inte svärmor om ännu så det ska bli en överraskning till henne.

  • Carma0­7
    Äldre 11 Apr 22:43
    #32

    Linum

    Håller med om att hon verkade ha väldigt bråttom ut. Kul att få läsa er berättelse och att allt gick bra. Och nu kom jag också ihåg de hårda och riviga toapapprena. Idiotiskt ställe ha sådana.

    Stort grattis ännu en gång och välkommen hem!

  • Carma0­7
    Äldre 13 Apr 11:56
    #33

    Tjenixen

    Hoppas alla har det bra i vårsolen. Det är hur underbart som helst!!

    I helgen har vi haft svärmor, svägerska och makens systerdotter på besök. De åkte hem igår till lilltjejens stora förtvivlan. Hon hittade en ny bästis i sin kusin och ville vara med henne hela tiden. Igår när de åkte ville hon inte säga hejdå utan bara grät.

    Idag är än så länge en toppendag och det känns som att livet och vardagen börjar ta form vilket känns väldigt skönt.

  • Carma0­7
    Äldre 15 Apr 12:35
    #44

    Det fick jag också höra när jag var liten att man kunde börja stamma när man kittlades för mycket. Men å andra sidan fick jag också höra att om man skelade för mycket på skoj så kunde man bli sån.

    När min mamma och moster blev föräldrar så var det inte fri amning utan då skulle barnen matas var fjärde timme och var barnen hungriga innan så fick de skrika. Min mamma tillämpade inte dock utan vi fick äta när vi var hungriga. Som sagt så ändras tänkande hela tiden om vad som är rätt och fel och det är inte alla i förra generationen som hänger med på det. Jag är väldigt tacksam över att mina föräldrar inte prackar på mig hur de tycker att det ska vara utan kanske kan komma med råd hur de gjorde om jag frågar istället.

  • Carma0­7
    Äldre 19 Apr 22:46
    #57

    Godkväll

    Underligt det där med amning att folk har så mycket åt andra om vad som är rätt och fel. Jag tror att modersmjölken säkert är den bästa för barnet men är knappast avgjörande för hur barnet kommer att må i framtiden. Immunförsvaret är väl mer komplicerat än så. Isf skulle de flesta aldrig vara sjuka. Tycker det är mest underligt, vad man har hört från kompisar som har valt bort amning av diverse orsaker, att personalen på bb nästan har blivit arga på dem och mer eller mindre sagt att det är fel.

    Glömde nog att skriva i tidigare inlägg att jag gärna också kommer och fikar om det funkar med bilen för min del.

  • Carma0­7
    Äldre 26 Apr 14:39
    #66

    Jag är också här och snurrar för att kolla om det har skrivits något nytt.

  • Carma0­7
    Äldre 27 Apr 17:29
    #90

    Tjingeling

    Det är jag som får taxöron. Synd att ni inte bara kan donera lite till mig.

    Nibla: Kul med jobbet! De kanske insåg att du hade rätt ang trötta tanter. Grattis återigen till jobbet! Nu ska du till mina gamla hemtrakter.

    Dags för en liten tur ut i trädgården. Om jag känner att det funkar imorgon kommer vi en sväng till Linum men inte säkert att vi kan hålla tiden. Det är nämligen vår nya sovtid här hemma efter lunch, men jag tänkte att hon kunde sova i bilen. Jag hör av mig imorgon om hur jag gör.

Svar på tråden Fikasugna göteborgsfruar slutar aldrig att tjöta! Tråd 16.