• jeanet­te85
    Äldre 31 Mar 00:09
    31887 visningar
    182 svar
    182
    31887

    Umeåbrudar 2010 del 3

    Loppansson: välkommen hit vi ska också gifta oss 2011 vad skojj att ni också ska göra det=)

    Ang: Helena Elisabeht jag tror inte att 100 pers rymms i den kyrkan., den är liten. Men ring till Museet och fråga. Annars är Backens kyrka och Stadskyrkan stora och super fina enlign mig=)

    en fråga till alla brudar vad har ni betalat för era brudklänningar. Jag vill ha en enkel men de jag hittar ligger i pris på 5-7000 tycker det är lite dyrt.

  • jeanet­te85
    Äldre 1 Apr 04:26
    #15

    Björnisarna: Alltså säger de att de tar 100 pers så gör det ju det. Vi bor vid kyrkan och sommartid har vi sett flera bröllop där folk har fått stått utanför. Jag har varit in i den * flera och upplever den som liten. Men som sagt de som sköter den och Museet vet juh det är juh deras kyrka=)

    Oj det är mycket pengar ni lagt på era klänningar har ni lagt lika mycket på era M2B kläder?????

  • jeanet­te85
    Äldre 14 Apr 02:45
    #50

    hej hej jag kan verkligen rekomendera en bekant som viger. Åsa Bergenheim Super trevlig och possetiv människa=)

  • jeanet­te85
    Äldre 16 May 08:23

    god morgon alla BTB Oj oj oj i går var  det 4 vigslar i helena Elisabets kyrkan. vi bor bara rakt över gatan så jag stod på gräsmattan hela dagen kändes det och kollade kläder bilar och annat för att få inspiration....... tur att det var så mycket folk på gammlia igår att det inte såg mig=) men oj vad jag längtar tills vi ska börja planera på riktigt.

    pratade med Änglalikt och ca 3000 kr tar hon för att ha mail kontakt under planeringen. kändes som mycket pengar för bara mailkontakt som kan läggas på annat, vi får klara oss själva=/

    Är det någon här som kommer köra ett litet mer rockigt eller Eget bröllop typ kort klänning eller färgad?????? Är inte inne på det nu men vi får se.

  • jeanet­te85
    Äldre 3 Jun 04:28

    hej hej har inte varit inne här på väldigt länge Kul att alla är på G. Vi har juh ett år till innan våran stora dag men det är juh som sagt skoj att följa er i er planering.

    Björnisar: Ja vad åkte de i. Ett par åkte i en cab såg lite bökigt ut för Bruden, Ett par åkte vit lommo=) väldigt snyggt enligt mig. Ett par försvann med sällskapet gåendes. vet ej om de skulle upp till "Fyrkanten" och de sista kommer jag inte ihåg...

  • jeanet­te85
    Äldre 7 Jun 23:16

    hej hej måste fråga Vänta på något och er andra gör ni maten själv eller är det "beställd" I sånna fall var ifrån?????

  • jeanet­te85
    Äldre 10 Jun 22:42

    påfågeln: Tack ja vi har kollat lite olika antenativ och hit och dit. vi gifter oss juh inte förän nästa sommar men det underlättar om man vet vad man vill.

    vi har varit inne på sävargården eller viktor i stor sett hela tiden men sedan började jag tänka till lite ska googla får jag se och återkomma=)

Svar på tråden Umeåbrudar 2010 del 3