• Väntar på något
    Äldre 30 Mar 22:14
    31330 visningar
    182 svar
    182
    31330

    Umeåbrudar 2010 del 3

    Bra med en ny trådstart! Tårta har jag inte hunnit fundera på än. Just nu är jag upptagen av att fundera på vilken sorts bukett jag ska ha. Någon som bestämt sig för bukett redan?

  • Väntar på något
    Äldre 31 Mar 16:04
    #13

    Min klänning kostar 4700 kr men jag får 10% så det blir ju några hundralappar billigare.

    Jag har ingen riktig uppfattning om vilken bukett jag vill ha. Jag vill ha något som syns och gör sig bra på bilderna. Det lutar åt en luftig droppformad variant med endast rosor och ev lite murgröna. Men jag har verkligen svårt att bestämma mig. Ska boka en konsultation i Holmsund snart iaf.

  • Väntar på något
    Äldre 1 Apr 08:51
    #17

    Björnisarna: När jag var där och pratade om att boka sa hon inget om att konsultationen kostade något. Fattar verkligen inte varför de ska ta betalt för sådant. Vill de inte sälja eller vad handlar det om? Jag bor i Holmsund så det kändes så smidigt att ta blommorna därifrån + att min fotograf rekommenderade dem, men jag tycker att buketter är tillräckligt dyra och har inte lust att betala för en konsultation också.

  • Väntar på något
    Äldre 1 Apr 08:59
    #19

    Beträffande kläder så har vi inte fixat blivande mannens kläder än. Hade först tänkt hyra en smoking men här i Umeå är det väldigt dyrt. Det lönar sig nästan att köpa istället. Vi var på ett bröllop i November då han hyrde en smoking så nu bir det andra gången på ett år så då hade det definitivt lönat sig att köpa. Men sådant vet man ju inte. Men vi funderar lite på att testa beställa från "Suitopia".

    Mina skor gick jag ut och impulsköpte på Bianco. Krämfärgade satinpumps med öppen tå och en ros på. Tog 5 minuter och det känns så skönt att något beslut gick lite snabbt iaf. Finns i galleriet för den som vill se bild.

  • Väntar på något
    Äldre 16 Apr 22:32
    #62

    Pälsboll: Jag är riktigt imponerad. Jättefin bukett!!!

    Jag har känt mig lite frustrerad över att det inte händer något med varken klänning eller ring men i veckan ringde guldsmeden och sa att ringen var klar. Den var helt galet fin och t.o.m. guldsmeden var imponerad. Jag är så nöjd över mitt val . Rackarns vad kul det ska bli att gifta sig.

  • Väntar på något
    Äldre 17 Apr 21:43
    #63

    Förresten, ni som gifter er kyrkligt, vilken/vilka psalmer kommer ni att ha?

  • Väntar på något
    Äldre 19 Apr 22:48
    #73

    Cuddly: Jag har tyvärr ingen bild på min ring eftersom jag lämnat kvar den för gravyr.

    Men det är en klassisk solitär med en 0,25 carat diamant. Det som är lite ovanligt är att den har 8 klor istället för 4 eller 6, så jag får det smäckra utseendet som jag vill ha samtidigt som den blir mer tålig. Sedan har de filat lite på den för att få den att ligga tätt mot min ganska breda förlovningsring som har en helt flack skena.

    Trodde aldrig att två så olika ringmodeller skulle kunna passa så bra ihop. Älskar kontrasten mellan det robusta och det klassiska. Det är Kjellins som gjort den och jag har fått jättebra hjälp där. Rekommenderar dem verkligen.

  • Väntar på något
    Äldre 20 Apr 19:53
    #75

    Cuddly: Så snart jag fått hem min ring ska jag lägga upp en bild. Vad är det för typ av ring du vill ha? Låter ju konstigt att guldsmedjan inte kan tillverka en sådan. Kjellins hade i princip inga begränsningar. De kunde handsmida vilken skena som helst i princip bara man var beredd att betala.

  • Väntar på något
    Äldre 23 Apr 11:13
    #82
    Cuddly skrev 2010-04-23 09:15:36 följande:
    Super fin!!! Väldigt välgjord. Jag skulle vilja ha någon vaqriant med ett band med stenar antingen med en stor i mitten och flera mindre på sidorna, men jag vill inte att den stora stenen ska stå ut så mycket med skarp klofattning... för jag har haft en tendens att fastna så mycket i kläder med sådan ring.
    Jag tycker det finns många fattningar utan klor också. Var först helt inställd på en "kistfattning" d.v.s. en helt innesluten sten men ändrade mig sedan. Det finns ju de som är lite uppsågande på sidorna bara. Då får man ju kombinationen av en robust fattning som inte fastnar så mycket samtidigt som det kommer in ljus till stenen.
  • Väntar på något
    Äldre 23 Apr 21:53
    #85

    Hehe...jag är inte heller så påläst på begreppen. Hörde någonstans att det kallades så, då stenen är helt innefattad och lite nedsänkt. Den har inga klor utan en ring runt.


    Sedan finns den innesluten i en "ring" men två sidor är borttagna så den ligger innesluten i två halmånar. Ska se om jag hittar en bild att länka till.

Svar på tråden Umeåbrudar 2010 del 3