• Loppan­sson
    Äldre 30 Mar 20:14
    31884 visningar
    182 svar
    182
    31884

    Umeåbrudar 2010 del 3

    Hej,

    Helt ny här... planerar att gifta oss sommaren 2011 så vi har ju ett tag kvar att planera. Jag undrar, ni som har bokat fabriken som festlokal, hur lång tid innan har ni bokat den? Är det svårt att få det datum man önskar? Jag bor inte längre i umeå, så jag har svårt att åka och titta hur det ser ut "runt" fabriken. Störs man av industriområdet? eller upplever man det som att det ligger avskilt? och om man vill ha en kyrka som är mysig som rymmer ca 120 pers, vilka finns det då?

  • Loppan­sson
    Äldre 30 Mar 21:26
    #6

    Tack Björnisarna, ska kolla upp Helena Elisabeth kyrkan, eftersom vi inte tänkt gifta oss förän sommaren 2011 så har vi inget hundra procentigt datum än, och det kanske "bara" blir 100 gäster så då skulle ju den kyrkan funka... va skoj att fabriken är så toppen bra. ska kolla in den så fort jag är "hemma" igen.

  • Loppan­sson
    Äldre 1 Apr 08:57
    #18

    jag kollade in www.matildasfest.se igår och de har verkligen mkt fint... önskar jag kunde åka dit redan nu och prova klännig, men det känns lite tidigt då det är 1 1/2 år kvar... deras klänningar var inte så hemskanste dyra, kanske vad man får räkna med eller? ni som vet mer än mig än så länge, hur mkt kostar en klänning, generellt? självklart finns det jätte dyra och de som kostar väldigt mkt mindre. Har ni någon aning om vad det kostar att hyra en klänning?

  • Loppan­sson
    Äldre 1 Apr 09:08
    #20

    Väntar på något: Ja, utbudet i umeå är ju mindre än här i stockholm. så jag kommer nog att fixa kläder och sånt här, har du kollat in brudmix.se? de har herrkläder som inte är så dyra, och klänningar med för den delen...

  • Loppan­sson
    Äldre 23 Jun 10:31

    Hej!!

    Skrev i den här tråden för länge sen... eftersom vi inte ska gifta oss förän juni 2011 . Men nu är kyrkan bokad!!! Men eftersom ni som har el ska snart gifta er har super koll , så undrar jag om jag kan få några tips. Var har ni gjort er håruppsättning, och hur mkt kostade det? Var gjorde ni er make? Och vilken fotograf har ni anlitat, och hur mkt kostade det, vilken skulle ni rekomendera? oh, jag har såååååå många frågor, men jag nöjer mig än så länge med dessa :)

  • Loppan­sson
    Äldre 27 Jun 21:37

     


    Påfågeln skrev 2010-06-24 23:25:04 följande:
      Ja... jag har ju inte gjort min make (blivande)... Är sånt vanligt nu förtiden? :P Kunde inte låta bli! Men det var kul med ett gott skratt efter en lång dag på jobbet!

    Ha ha!! Jag hade inte ens en tanke på att det blev "så fel"... var helt uppe i min svengelska :)

Svar på tråden Umeåbrudar 2010 del 3