• Äldre 20 okt 14:54
  11946 visningar
  17 svar
  Inlägg från Stadshuset Visa alla inlägg
  17
  11946

  Malin Norlén - någon som använt henne?

  Hej, fotograf Malin här, inlägget nedan har jag läst för länge sedan på en annan site och helt ärligt tror jag det är någon icke kund/brudpar till mig som skrivit det, dels för att när jag såg det första gången jag såg det kontakta jag alla brudpar jag fotat och alla vart förfärade över inlägget och dels så stämmer det inte alls med infon på min hemsida och kontrakt så detta inlägg är bara ett taffligt försök till att förstörs och varför kan och kommer jag aldrig att förstå /: hälsningar Malin


  Aln2012 skrev 2015-01-16 20:00:50 följande:

  Vi rekommenderar INTE Malin Norlen

  Vi anlitade Malin Norlen (Stockholm) som fotograf till vårt bröllop. Anledningarna till att vi till slut valde henne, var hennes uppvisade entusiasm för uppdraget, och allt det som vi kunde få (eller åtminstone vad som vi utlovades) för priset: 5 timmars fotografering, redigering av drygt 200 bilder till perfektion, leverans inom max 8 veckor, och en fotobok. Priset för fotoboken skulle då inkludera arbete för att anpassa fotoformatet för tryckning och själva boken ? åtminstone det som vi blev lovade. Värt att NOTERA är att vi var tvungna att betala hela beloppet i förskott för att kunna få våra bilder.  

  Själva fotograferingen gick bra. Men tyvärr resultaten var allt annat än tillfredsställande! Fotona levererades 2 veckor senare än utlovat. Fotona var undermåligt behandlade, och det angivna priset för fotoboken täckte bara själva arbetet med att ?formatera? bilderna till rätt storlek; för att få själva boken var vi tvungna att betala minst lika mycket för Malin Norlens förmateringsarbete.

  Jag avråder alla att anlita Malin Norlen. Och om ni frestas att anlita Malin på grund av det jämförelsevis låga priset, se till att ni får alla överenskommelser svart på vit. Och se till att ni får betal först efter att ni har fått era färdigställda bilder (inte bara smakprover), för då är ni i Malin våld.

  Det sägs att man får det man betalar för. Det gäller oss i högsta grad; ett undermåligt arbete (för ett till synes lågt pris).


 • Äldre 20 okt 14:57
  #15

  Ok oj tack fina ni ???? är aldrig inne och skriver här så när jag skulle trycka på citera knappen kom jag åt timmen ner det skulle ju vara ???????? tummen upp!!!!


  ELISA skrev 2016-10-19 21:06:21 följande:

  Vi hade Malin på våra bröllop i Stadshuset. Hon är BÄST både som person och fotograf!  Hon har bjudit på vackraste bukett och jag har fått låna vit jacka från henne. Hon är väldigt söt och positiv och vi kände oss väldigt bekväma under fotograferings tid. Sen har vi fått underbara bilder! Vi hade jätte tur att hon var våra bröllopsfotograf!  


Svar på tråden Malin Norlén - någon som använt henne?
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.