Inlägg från: aikidoaasa |Visa alla inlägg
  • aikidoaasa

    Oooopppps jag är gravid. Hjälp mig med tips!

    Grattis till er båda två!

    Mitt största tips från kompisar som gifte sig "riktigt gravida" med det menas att de gifte sig i månad 6-8½ är att tänk på att DU ska orka! Du vet inte än hur graviditeten kommer att påverka dig. Har du tur kommer du att vara världens underbaraste och vackraste kvinna er dag, men se ändå till att inte planera in för mycket i detalj då ni ändå säkert kommer att behöva ändra ett antal gånger innan dess.

    Är det en senare vigsel med sen middag se till att sova middag. Är det en "lång" fest så fundera på att korta ner den, man orkar inte lika mycket när man har en till att bära på.

    Planera in att sitta mycket. En av dem stod så mycket att hon höll på att kollapsa. Hade hon inte haft sin nyblivna make bredvid sig just då hade hon ramlat i trappan då de skulle ha tårtan på ett annat våningsplan i lokalen. Hon såg helt fräsch ut hela tiden så det var extra skrämmande när hon helt plöstligt säckade ihop.

    Skaffa en kläning som enkelt kan justeras runt magen. Även om det var en gravid klänning som en annan kompis hade så passade den itne helt perfekt. Hon hade ändrat den en vecka innan och då passade den bra, men när veckan hade gått hade hon vuxit lite till och hon gick runt och hade lite ont i magen på grund av att det var trångt på kvällen.

    Skippa gärna alkoholen, det är inte kul om de enda som inte dricker är brudparet. Det blir en ganska olustig känsla även om alla de som dricker är måttliga drickare som inte blir berusade.

    Ha massor av närdukar till hands. Hormonerna brukar göra de flesta ganska gråtmilda, en sådan underbar dag som ett bröllop är kommer du lätt att bli extra påverkad. De flesta kommer dock bara att tycka att det är väldigt gulligt så det är ingen nackdel i sig.

    Tänk på att det i slutändan är ER dag. Gör de saker som känns bra för er. Även om det betyder att era gäster får planera om lite så förstår de.

Svar på tråden Oooopppps jag är gravid. Hjälp mig med tips!