• Äldre 11 Jan 13:27
    27543 visningar
    14 svar
    14
    27543

    Möhippa?

    Jag har en väninna som ska gifta sig i sommar och är lite nyfiken på vem som brukligt brukar anordna möhippan och vad man kan göra på möhippan.

    Har du någon historia så är du hemskt välkommen att berätta om den. Vare sig om det är din egen eller om det var någon möhippa ni varit på.

    Här är den perfekta tråden att dela med dig av din möhippeberättelse!!!

  • Svar på tråden Möhippa?
  • Äldre 11 Jan 15:30
    #3

    Åh vad roliga hippor ni berättar om. Ger mig faktiskt massor med idéer! Det är roligt att höra att det inte behöver vara så petnoga och extravagant, men en hel del planering märker jag nog allt att det behövs. Har ni några tips på vad man kan göra för någon som är pysslig och tycker om att baka och sånt?

  • Äldre 12 Jan 08:01
    #7

    CeKe: Jag tyckte att det hela var otroligt roligt. Nästan så det skulle vara roligt att utföra det hela... Men, man får ju tänka på att det kanske slår tillbaka när de skall fixa möhippa till en själv. Jag skulle nog tycka att det skulle vara rätt hemskt... särskilt om de skulle försöka toppa det hela. Sedan blir det nog lite konstigt om svärmorn kom utan anledning. Jag har förstått att hon bor en bra bit i från. fniss.

    Baka kakor var ju inte så tokigt tänkt! Lite extra pengar :D

  • Äldre 12 Jan 08:01
    #8

    Vad roligt att höra alla möhippe berättelser. Är det några fler som vill skriva så gör det gör det gör det!!! :D

  • Äldre 12 Jan 08:37
    #10

    CeKe: ja det är klart att man kan byta ut det mot någon... eleverna måste ju uppskattat det hela också. fniss. där fick de allt en liten annan bild av den lärarinnan i varje fall. ingen tråkig stofil till fröken :D

  • Äldre 12 Jan 11:56
    #12

    Garva. Ja det var verkligen pretentiöst!

Svar på tråden Möhippa?