• Väntar på något
    Äldre 12 Jan 19:23
    9232 visningar
    27 svar
    27
    9232

    Öviksbrudar 2010

    Hej!
    Kul att någon startat en ny tråd när den andra stängts. Jag kommer från Umeå men gifter mig ute på Trysunda den 12 Juni så jag hänger i både ö-vikstrådar och ume-trådar. Kommer att ordna mycket här i umeå men kommer definitivt att behöva tips från er också. Speciellt intresserad är jag av olika fotografer i ö-vikstrakten. Är rätt kräsen när det kommer till den biten så jag skulle behöva flera alternativ.

  • Väntar på något
    Äldre 13 Jan 12:07
    #7

    Jag tänkte berätta lite kort om våra planer. Vi gifter oss alltså ute på Trysunda den 12/6 med närmsta familjen. Det blir 10 vuxna och tre barn. Efter vigseln åker vi båt ut till Ulvön och äter (förhoppningsvis) god mat och umgås och övernattar där.

    Senare under sommaren kommer vi att ha en fest för övriga släkt och vänner. Men för oss kändes det mest rätt med en lite mindre och intimare vigsel. Festen som både barn och vuxna är bjudna hoppas vi kunna ha utomhus. Sedan hade vi förstås tänkt oss både god mat och massor av spex.

  • Väntar på något
    Äldre 1 Mar 22:48
    #20

    Jag skulle behöva tips på vilka som sminkar och gör håruppsättningar i Ö-vik.

  • Väntar på något
    Äldre 3 Mar 18:00
    #22

    Lolailola: Tack för tipset!
    Jag vill gärna ha fler förslag om någon annan har något tips. Eftersom jag bor i Umeå har jag noll koll på vad som finns i Ö-vik och hur prisläget är. Här i umeå ligger hår och makeup på ca 2000 kr.

Svar på tråden Öviksbrudar 2010